Активный чат
32
31 января 2017, 11:00

вопрос:
root

root

Доброго дня! Нещодавно в Краматорську був створений Рух опору. Розкажіть будь ласка більш детально, що саме представляє цей Рух опору і Рухи опору в цілому.
ответ:
Поза політичне об'єднання національно-патріотичних сил в ефективну структуру, де головними завданнями є територіальна оборона, партизанський рух та військово-патріотичне виховання.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Друже Богема!А як знайти інициативну группув Запорізкій області?
ответ:
Контакти Центрального штабу: koordcentrkyiv@gmail.com
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Де можна ознайомитись з програмою ДІЇ, чи вона поки не публічна?
ответ:
В роботі.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Оскільки Ви є керівником саме громадсько-політичного крила Руху, то до Вас таке (не військове) питання: чи вже існує якась конкретна програма ДІЇ? Якщо представники ДІЇ прийдуть до влади, то які практичні кроки в першу чергу будуть зроблені для зміни системи управління державою?
ответ:
Програма існує. Найближчим буде анонсування практичних кроків. А найголовніше в системі управління державою - приведення у відповідність до функціональних завдань усіх гілок влади, чітке розмежування обов'язків виконавчої, законодавчої та судової влади.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Зрадник України сидить на Банковій ! Може варто зібрати представників держав у яких Росія анексувала території, і зробити новий Мінський формат ? Дякую .
ответ:
Альтернативні безпекові проекти уже втілюються. Серед них - Балто-чорноморський та Кавказький пояс.
вопрос:
root

root

Ваша оцінка ситуації під Авдієвкою та в Авдіївці станом на сьогоднішній ранок? Чому бойовики та їхні московські керівники так вчепилися в цю точку і саме зараз?
ответ:
Саме зараз відбувається засідання Штабу УДА. По завершенню ми будемо більш чітко розуміти ситуацію.
вопрос:
root

root

Якщо Росія посилить збройний наступ на окуповану частину Донбасу, чи повернетесь ви на війну? Якщо так то у якому військовому формуванні?
ответ:
Не тільки я, але й величезна кількість побратимів і тих, хто знаходиться в оперативному резерві у складі Української добровольчої армії.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Доброго дня друже Богема!Цікавить чи будуть зроблне ГО "Дія" та окреемий підрозділ УДА в м.Бердянськ та м.Запоріжжя? З повагою,друг Азов(колишній боєць та волонтер 5 бату та колишній командир підрозділу 18 бату ДУК в м.Бердянськ). Дякую за відповідь.
ответ:
Друже "Азов", ініціативна група Запорізької області вже працює.
вопрос:
root

root

Чи підтримуєте ви ідею блокади ЛНР і ДНР? Думаєте, це спрятиме зростанню прихильності місцевих до української влади? І чи чесно це по відношенню до тих, наприклад, літніх людей, які в тому жахітті доживають свого віку, не маючи змоги звідти поїхати?
ответ:
Ми виступаємо за якомога швидше врегулювання законодавчого поля щодо стосунків із тимчасово окупованими територіями. Провідник уже подав відповідне депутатське звернення до голови Верховної Ради.
вопрос:
root

root

Розкажіть, будь ласка, яких масштабів, за вашими даними, досягла проблема контрабнди на Донбасі? Хто найбільше заробляє на війні?
ответ:
Контрабанда вигідна обом сторонам. Потік товарообігу стабільний, узгоджений та добре прикривається.
вопрос:
root

root

Який сенс оголошувати на Донбасі "режими тиші", якщо вони жодного разу так і не виконувалися? Хто зацікавлений щоразу у зривах цих домовленостей, якщо об'єктивно?
ответ:
Українська сторона постійно демонструвала виконання "режиму тиші". І зі своєї сторони виконувала всі домовленості.
вопрос:
root

root

якими є найбільші помилки, яких припустилося українське командування за минулий рік? були ситуації у 2016 році, які дозволяли нарешті закінчити весь цей жах?
ответ:
Воєнних варіантів завершення війни у 2016 році не було.
вопрос:
root

root

Як ви гадаєте, чи здатна Україна самотужки подолати нинішню біду, без допомоги будь-яких міжнародних партнерів? Адже ніхто нічого не робить просто так, кожен переслідує свій інтерес і прагне "відкусити потрібний йому шмат" від України...
ответ:
Ми повинні максимально консолідувати внутрішні сили України. Тільки після об"єднання всіх демократичних, націоналістичних середовищ України ми зможемо знайти справжніх партнерів.
вопрос:
root

root

Як може бути так, що Україна, армія якої є гола й боса, яка постійно випрошує допомогу зброєю, є в десятці (!!!) найкрупніших експортерів зброї у світі?
ответ:
Насправді Україна - одна з найперспективніших і найсильніших держав світу у недалекому майбутньому.
вопрос:
root

root

як би ви оцінили сьогоднішні портестні настрої в суспільстві, чи бути третьому майдану? тим більше за умов, коли у нас будь-яку купку протестувальників одразу називають "агентами кремля", а в кожній акції протесту (навіть із правильними й справеделивими гаслами) одразу бачать проплачений кремлем мітинг...
ответ:
Динаміка майданів іде по експоненті. Тому все буде швидко.
вопрос:
root

root

дивлячись на те, що відбувається зараз у внутрішньому та зовнішньому житті країни, як ви гадаєте, чи отримала країна ту владу, якої прагнув майдан?
ответ:
Передусім Майдан прагнув справедливості і сили права. Маємо право сили.
вопрос:
root

root

чи буде дмитро ярош брати участь у наступних президентських виборах?
ответ:
Ярош - наш президент!
вопрос:
root

root

Андрію, доброго дня. Що ви думаєте з приводу "мовних суперечок", чи спарвді вони є аж такими принциповими і нездоланими? Адже ви, як ніхто інший, знаєте, що на передовій під "Градами" пліч-о-пліч однаково сміливо захищають Україну і російськомовні, і україномовні хлопці, і ті, що суржиком говорять. Дякую за відповідь.
ответ:
Найважливіше - шукати точки об'єднання.
вопрос:
root

root

Насколько велик риск, что Донбасс навсегда останется "выжженной землей", непонятной "серой зоной", в которую уже не вернется прежняя довоенная жизнь?
ответ:
Попереднім довоєнним життя на Донбасі точно не буде ніколи. Мусимо зробити висновки та розбудувати там сучасний економічно потужний регіон.
вопрос:
root

root

Чи не є війна в Україні та війна в Сирії просто маленькими частинами великого «паззла», в який бавиться Кремль, та, якщо це дійсно так, то яка тоді в нього більш глобальна ціль
ответ:
Доки існує російський імперський проект, Україна не може бути в безпеці.
вопрос:
root

root

Наскільки дії київської влади, за вашими оцінками, сприяють тому, аби мешканці окупованих територій і Криму, і Донбасу прагнули бути в складі України? Чи, навпаки, дедалі більше відштовхують їх?
ответ:
Як тільки ми вирішимо питання інформаційного забезпечення українським контентом тимчасово окуповані території та Крим, ситуація зміниться.
вопрос:
root

root

Пане Андрію, чи не вважаєте ви, що болючими темами мови, скасування чи перенесення свят, релігії тощо, які піднімаються саме зараз, прсото відволікають увагу від найбільш кричущих проблем? Бо на це народ завжди "клює", причому занурюється в тему з головою й не бачить ніц довкола. Війна третій рік триває! Так, це проблема. Хтось на цій війні добре заробляє і не бажає її припинення! Так, це теж проблема. В країні всюди крадій на крадієві, а корупція процвітає як ніколи попри всі "фасадні" кроки! Так, і це проблема! Пенсіонерів просто перетворили на злиднів, і це ще не найжахливіше дно для них! Це проблема також! То чому в нас починають не з того???!! Які свята та святкування, які філософські дискусії... То встигнеться, коли не будуть бухати гармати й не будуть гинути щодня наші відважні хлопці.
ответ:
Погоджуюся, друже.
вопрос:
root

root

Чим принципово ДІЯ відмінна від ПС сьогодні? І що все-таки стало основною причиною розколу й виходу Яроша з ПС?
ответ:
"ДІЯ" консолідує в своїх лавах не тільки націоналістів. Найголовніший критерій - активна громадянська проукраїнська позиція. Тому це не "правий", а, радше, правоцентристський рух.
вопрос:
root

root

Як гадаєте, чи будуть бої зосереджені на окремих точках (Авдієвка, Світлодарська дуга...) чи почнуть "розповзатися" за іншими напрямками? За якими саме?
ответ:
Основним вектором докладання зусиль має бути деокупація українських земель.
вопрос:
root

root

Вітаю... З чим ви пов'язуєте нинішню активізацію бойових дій на Донбасі, зокрема, під Авдієвкою? Навіщо ця ескалація і саме зараз потрібна Москві?
ответ:
Це демонстрація своєї військової переваги. Маю впевненість, що Збройні Сили України готові найближчим часом змінити хід цієї війни.
вопрос:
root

root

Які зараз стосунки між ГО ДІЯ та Правим сектором? Чи є співпраця за якимись напрямками, чи дороги розійшлися остаточно і зовсім?
ответ:
МИ співпрацюємо і готові до співпраці з усіма проукраїнськими організаціями національно-патріотичного спрямування.
вопрос:
root

root

Андрію, як часто ви та Провідник буваєте на фронті, коли були востаннє?
ответ:
Провідник практично весь час проводить на передовій. Як керівник відділу по взаємодії штабу УДА я буваю на фронті в межах визначених завдань.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Організація ДІЯ веде активну роботу в регіонах. Чи не збираєтеся ви йти у велику політику, маючи такий потенціал і амбіції?
ответ:
"Політика - це те, що стосується всіх." Аристотель
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Андрію, скільки вже існує осередків ДІЯ? У скількох областях?
ответ:
Фактично осередки працюють у 21 області України.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Андрію, слава Україні! Знаю, що у Вас нещодавно народився син. Бажаю здоров'я малюку, нехай росте щасливий! Побільше Україні козаків :)
ответ:
Героям слава! Дякую!
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Готова ли ваша партия, в случае непредвиденных обстоятельств , реально взять власть в руки и ответственность за страну?
ответ:
У нас ще немає партії. Проте достатньо відповідальних людей, які є висококласними спеціалістами в різних галузях державного управління.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Вибачайте, будь ласка, за мою російську. После всего, что пришлось Вам пережить за последние три года, нет желания спрашивать что огорчает более всего, в вот узнать, что добавляет сил и что более всего пахнет оптимизмом - вот это интересно. Наверняка не только мне это интересно.
ответ:
Все більше людей розуміють, що конкурентна модель розвитку суспільства себе вичерпала. Натомість майбутнє за солідаристською моделлю, де буде важливо досягнення результату спільними зусиллями.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять