Активный чат
Ирина Геращенко
40
12 ноября 2013, 10:30

Ирина Геращенко

Народный депутат Украины
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

-что сейчас в "моде" в рядах оппозиции? имею ввиду планы(кроме - "свалить януковича")! не те которые пафосные с надрывом "за украину" и выпученными глазами, а те которые адекватные,реалистичные и для всего народа, а не только тех у которых главный вопрос сразу после сна- украиньскость... - кличко , ваша единственная надежда - "взять власть" в 2015м ?..или у пафосной (или неадекватной) части оппозиции есть иное мнение?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Всім привіт! Нарешті я доїхала до нового офісу «Главреда». Вибачте, що із запізненням, але цей тиждень був тижнем форс-мажорів.
В моді сьогодні – кежуал, адже це найзручніший одяг для зустрічей із виборцями. Джинси, куртки – і вперед, в регіони, доносити позицію, звітувати про перший рік в парламенті, пояснювати, слухати, спілкуватися.
вопрос:
root

root

Оппозиция добилась персонального голосования в парламенте, хотя и есть нарушения которые не всегда наказываются. А вот добиться выполнения соблюдения регламента в ВР , как вы думаете? Или нарушение регламента выгодно всем? В зависимости от ситуации, ....кому выгодно. И все таки постасить цель .....добиться выполнения регламента.Что скажете на это?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Ми боремося проти всіх порушень. Щодо порушення регламенту – то кілька разів, як ви знаєте, зверталися до суду щодо порушень регламенту Рибаком. Інше питання, що суди в нас також живуть за своїми правилами. Як це змінити? Не залишати без реакції жодного порушення регламенту і законів, вимагати відповіді, ставити на переголосування все, що приймалося з порушеннями. А на український суддівський корпус чекає люстрація. Нова влада обов’язково проведе її.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Пані Ірино, як Ви вважаєте, Кличко повинен прилюдно висловитись по трьом питанням: - люстрація - десовєтізація - дерусіфікація і, що головне, коли - до виборів чи після?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Щодо люстрації – це була і є програмна засада партії «УДАР». Ми йшли з цим пунктом на парламентські вибори-2012 і без сумніву проведемо її. Більше того, наша фракція зареєструвала і провела у сесійній залі кілька важливих законів проти корупції. Погодьтеся, це складова люстрації. Кличко неодноразово висловлював свою позицію щодо статусу українськоі мови – це ЄДИНА державна мова в Украіні.
Щодо десовєтизаціі, то «УДАР» – найбільш проєвропейська політична сила у ВР. Отже, ми висловилися справами по цим пунктам.
вопрос:
root

root

Уважаемая Ирина Владимировна! Моё письмо имеет прямое отношение о правдивости Ваших слов (о невозможном получении Шенген визы укр. гражданам в Германском Консульстве г. КИЕВ) в передаче Шустер Лайф от 09.11.2013. По вопросу открытия Шенген визы со мной незаконно обошлись в Консульстве ограничившись опеляцией со стороны приглашающего и моей. Ответа на отказ я не получил. Обращаться в суд я не стал Какая возможность у меня есть связаться с вами рассказать о данной ситуации. Моя адреса: vstepan@meta.ua тел. 0979973209 --- Степанюк Володимир Феофанович м.Славута Хмельницька обл. вул Козацька 83 кв 1
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я вже кілька років серйозно займаюся моніторингом виконання Угоди про спрощення візового режиму між Ураіною та ЄС. Будь ласка, на мою парламентську пошту надішліть листа з деталями і фактами цього випадку, я передам його і в МЗС Украіни, і в консульський відділ посольства Німеччини. Спробуємо розібратися.
вопрос:
root

root

Последний вопрос. Постоянно под руководством Головы ВР нарушается регламент принятия законов. Может оппозиция принципиально поставит вопрос о прекращении нарушения регламента , также как и персонального голосования.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Ми чи не щодня так ставимо питання, коли фіксуємо порушення регламенту. І як ви бачите, як правило, вдається добитися переголосування тих питань, на яких було зафіксовано «кнопкодавство».
вопрос:
root

root

Зірве справа Тимошенко підписання асоціації? Як на події в сесійній залі реагують Кокс і Квасьневський, які за цим всім спостерігають?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Якщо не буде виконано умову про відмову від вибіркового правосуддя, Угоду підписано не буде. Повага до опозиції, до верховенства права – ключова європейська цінність, і ЄС ніколи не закриє очі на ці порушення. Зараз українська влада блефує. Очевидно, що Янукович і його команда думають, що підписання Угоди важливо і для європейської сторони, а, отже, ЄС погодиться на це без "пункту про звільнення Тимошенко". Тому і блефують, шантажують, а зараз спустилися до відвертого хамства по відношенню до місії Кокса-Квасьневського. Як на нас дивиться світ? Як на юродивих. Бо як ще можна сприймати владу, яка рік тому добровільно взяла на себе зобов’язання виконати умови ЄС, 11 пунктів так званого списку Фюле, дотягла виконання до останнього, а сьогодні розпочала справжню антиєвропейську істерію. Коли очевидно, що ніхто не збирається звільняти Тимошенко, навіщось до останнього не приймали єврозакони, більше того – аби не 150 голосів опозиції, то жодного б і не прийняли. Коли лідер фракції ПР, який ще вчора на всіх ефірах співав осанну ЄС, сьогодні кричить, що ЄС нам не указ, це викликає подив (дуже м’яко кажучи) і запитання щодо психічної адекватності українського політикуму. І в самій Україні, і в світі.
вопрос:
root

root

Пані Ірино, зважаючи на сьогоднішні події у ВР, ваш прогноз - що чекає на Тимошенко, коли її звільнять? Як опозиція планує діяти зараз?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Сьогодні головне питання – вирішити проблему вибіркового правосуддя. В країнах ЄС не прийнято запроторювати за ґрати лідерів опозиційних партій, які були головними конкурнтами діючої влади на минулих виборах. Тимошенко програла президентські вибори 2010 – це і була її політична відповідальність за можливі помилки при владі, яких вона припустилася. А все, що почалося потім, це була брутальна помста Януковича своєму опоненту. Тому сьогодні питання стоїть однозначно – Юля Тимошенко має бути звільнена. Що буде далі? Очевидно, що вона відіграє (навіть за ґратами) і відіграватиме важливу роль у політичному житті України.
вопрос:
root

root

После того, как Тимошенко проиграла выборы, по поводу цены на газ, она заявила...что:" Когда я была премьером, то газ был по 185 Дол., а по 450 это для Януковича". и вот вопрос ....ответственный политик ...типа Меркель , мог бы сделать такое заявление. И как вы лично оцениваете такое заявление.Не кажется , что здесь чисто женский менталитет сработал, что не достойно политика высокого ранга , отсюда и последствия.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я думаю, що нинішня влада скоро святкуватиме четверту річницю президентства Януковича. Три роки вони витратили не на вирішення проблеми ціни на газ, а на розборки з Тимошенко, Луценком, Кличком і т.д. Меркель би точно не витрачала так бездарно час при владі. Тому Німеччина навіть в часи важкої економічної кризи залишається флагманом економіки країн ЄС, а в Україні бюджетна дірка за Януковича досягла рекордної величини – більше 35 мільярдів гривень! Це жах і дуже небезпечно. Янукович – не Меркель, на жаль.
вопрос:
root

root

Пани Ирина, от чего вы больше всего устали в украинской политике? Никогда не возникает желания заняться чем-то другим, не политикой?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Найбільше втомлюєшся від роботи вхолосту, від того, що ти пишеш закони, а їх не голосують тільки тому, що ти – в опозиції, від безрезультатності роботи нинішньої ВР. Але в мене є чимало іншої роботи: пердусім, троє дітей – це те, що завжди дарує позитив. Тому і зараз, окрім політики, я працюю мамою, і це найкраща робота в світі.
вопрос:
root

root

Смотрю заседание Рады и вижу , что мое предложение о выборочности местного самоуправления обсуждалась в зале и это радует.ПР вас постоянно "разводит как кроликов"....и вы постоянно проигрываете им , забывая, что имеете дело с шуллерами.Вот поправки к НК про Кличко....скажите , а что не принято важные документы подписывать каждый лист , визируя тем самым так документ? А подпись в конце дркумента всегда предполагает возможность замены внутренних листов.Это даже знают в младшей группе детсада. Со стороны вы выглядите смешно со своими заявлениями о фальсификации...И про местное самоуправление...поствте вопрос так, пока не будут назначены выборы в Киеве , выборов не должно быть нигде.А то вспоминаю , как оеи развели вас , сначала приняли закон о выборах в Киеве в первом чтении, потом отправили в "ресторан" КСУ.., где официанты выдали , за что им уплатили и вас банально киданули. Вы вообще делаете выводы из допущенных ошибок? ЬТакое впечатление, что вы на одни грабли наступаете ....по 5-6 раз.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Ми не просто ставимо питання про необхідність термінового призначення виборів у Києві, Херсоні, Миколаєві, Чернівцях, Одесі, Черкасах, а й неодноразово реєстрували відповідні постанови і повним складом трьох опрозиційних фракцій голосували за них. Тому питання непризначення виборів – це відповідальність не лише опозиціъ, але й самих виборців. Ви дивитеся засідання ВР? Чудово! Але чому ви - як захисник місцевого самоврядування – не вийшли на мітинги, які організовувала опозиція, аби дотиснути владу і їх призначити? Відстоювання своїх прав – це і є європейські принципи і правила. А тільки сидіти в інтернеті і дивитися засідання ВР – це підігрувати владі, яка користується ось такою от пасивністю громадян. До того ж, саме ми всі разом обрали саме таку Раду, продавши часто свій голос мажоритарникам від влади, що дозволило ПР сформувати більшість у ВР. Наближення до ЄС – це не лише підписання Угоди, а в першу чергу прийняття європейських цінностей і вміння та бажання їх відстоювати разом, всією громадою.
вопрос:
root

root

Відносини РФ і України після угоди с ЄС - якими вони будуть? Далі тиск, чи таки спроба будувати нормальні стосунки? І зараз наче Росія не заперечує проти частково приєднання України до МС - ви особисто за таке приєднання? Чи не суперечитиме це угодам з європейцями?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я вірю, що підписання Угоди з ЄС насправді сприятиме нормалізації взаємин із РФ. Що називається, переказяться. Так було з Польщею, країнами Балтії. РФ так само шантажувала і тиснула, коли ці краіни заявили про бажання приєднатися до ЄС і НАТО. Але заспокоїлася, з часом взаємини нормалізувалися і навіть виріс – на 17% – товарообіг між РФ і цими країнами. В першу чергу через те, що ці країни провели модернізацію свого виробництва, їх товари стали більш якісними і конкурентними, як того вимагають євростандарти, а, отже, в Росії на них є більше покупців.
вопрос:
root

root

З якою імовірністю, за вашою оцінкою, підписання угоди з ЄС на саміті відбудеться?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я до останнього залишаюся єврооптимістом, але... Сьогодні оцінюю 90 проти 10... На жаль, шансів на підписання все менеше. Багато що залежить від сьогоднішнього і завтрашньго дня: чи напрацює ВР узгоджений законопроект по лікуванню засуджених за кордоном, і чи прийме його 13 листопада ВР на своєму позачерговому засіданні. Одразу після нашого спілкування я їду на засідання робочої групи по напрацюванню законопроекту, буду закликати колег до максимального компромісу і працездатності.
вопрос:
root

root

Чому Рада так довго вовтузиться із законопроектами по Тимошенко? І досі не придумають, що з нею робити, чи просто тягнеться час?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Вже навіть європейцям, які завжди до останнього не вірять у погане, очевидно – затягується час. Є п’ять зареєстрованих законопроектів про лікування засуджених. Очевидно, вони недосконалі і можна взяти один із них за основу – ми наполягаємо на проекті Лабунської, бо такою є і думка європейськоі сторони – і допрацювати. Але ж ні... Недосконалі лобістські закони про векселя, скандальні зміни до Податкового кодексу приймаються без обговорення за 10 секунд, а тут року не вистачило для виконання критеріїв ЄС.
вопрос:
root

root

Когда Вы наконец начнете отвечать за свою антиукраинскую деятельность? Вы - подельница Ющенко в развале Украины. Из-за Вашей политики была развязана газовая война с Россией. Как результат ЕС и Россия выключили Украину из торговли Российским газом, не Украина для ЕС, а ЕС для Украины стал транзитной "страной"... Сегодня Вы обеляете Тимошенко, приведшую страну к экономическому и политическому краху. Вам за это платят? вам не жалко людей, отдающих последние деньги за коммунальные услуги? А можете признать прямо, что Тимошенко виновата в разрыве выгодных газовых контрактов с Россией и в заключении новых - кабальных???
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
«Газову», як і інші торговельні війни, на жаль, розв’язує Росія, а не Украъна. Це кремлівський почерк. Агресія, несприйняття інших, неповага до вибору інших країн та їхньої незалежності – це путінська політика, на жаль. Такої агресії багато і в вашому пості. Натомість, украінці – толерантні, виважені і чемні. До всіх.
вопрос:
root

root

Самое противное: В Украине о здоровье симулянтки Тимошенко дают высказываться политикам и то в основном оранжевого толка. Специалистам врачам вообще не дают эфира ни на телевидении, ни возможности опубликовать им свои мысли в печатных изданиях. ТВОРИТСЯ БЕЗЗАКОНИЕ: ради одной преступницы, которая симулирует болезнь и больше года находится в больнице, а не в колонии, пытаются через Парламент протащить беззаконные акты под ОДНОГО ЧЕЛОВЕКА. Ваше отношение к моему мнению?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Питання Тимошенко – це питання політичне, а не юридичне і навіть не медичне. В європейських країнах не прийнято садити за ґрати лідерів опозиційних партій, за яких на виборах проголосувало 11 мільйонів чоловік.
вопрос:
y.sirenko

y.sirenko

Здравствуйте. Я не знаю к кому обратиться с моим вопросом. И поэтому обращусь к вам. Каково ваше отношение к неравенству между мужчиной и женщиной. И вообще существует ли оно. Я буду очень признательно благодарна если вы откликнитесь.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
В Україні Конституція і закони гарантують рівність прав чоловіків і жінок. На практиці ж все складніше. Влада визнає, що в комерційному секторі жінки отримують зарплату на третину нижчу, аніж чоловіки. Жінок лише 10% серед депутатів ВР, ще менше їх в Уряді та інших інститутах влади. При цьому жінки складають 64% громадян України, вони мають добру освіту, є фаховими і професійними. Очевидно, що на практиці відбувається дискримінація жінок, в першу чергу, в питаннях працевлаштування, кар’єри. Також більше 60% жінок страждали від домашнього насильства. Це неприпустимі цифри. Ми створили у ВР міжфракційне об’єднання "Рівні можливості", яке якраз займається питаннями викорінення дискримінації проти жінок, гендерної рівності, збільшення кількості жінок у політиці.
вопрос:
root

root

Как вы думаете , вот избирательного правосудия не должно быть, а избирательного местного самоуправления? Т.е. выборы меров и других органов. Выборы мера Одессы ПР заявляет, что назначит , а вот выборы мера Киева назначать не хочет.Может оппозиции следует заблокировать все местные выборы до тех пор пока не будут назначены выборы в Киеве?.....надо прекратить беззаконие в вопросах местного самоуправления ПР.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Абсолютно з вами погоджуюся!!! Тому ми і вимагаємо проведення місцевих виборів в усіх містах, що залишилися без мера, і реєструємо відповідні постанови. На жаль, ПР не дає за це жодного голосу. Пам’ятайте про це, коли голосуватимете на наступних парламентськи чи місцевих виборах.
Друзі, о 12 годині продовжує свою роботу комісія по напрацюванню закону про лікування за кордоном засуджених, і я мушу там бути, як представник «УДАРу». Всі питання, на які не встигла дати відповідь – беру з собою і протягом дня відповім. Удачі всім вам і всім нам.
вопрос:
root

root

Ваше отношение к возврату в избирательные бюллетени графы "против всех"?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
В демократичному суспільстві громадянин має право не підтримувати жодну політичну силу, це так. Але я особисто вважаю, що нам потрібно дуже гостро ставити питання особистої відповідальності виборців. Позиція "моя хата скраю"– це зло.
вопрос:
root

root

Согласно ст.5 Конституции Украины "Единственным источником власти Украине является народ". Так почему, когда принимается судьбоносное решение по выбору вектора развития Украины, Президент и депутаты узурпировали право выбора вектора и категорически отказываются проводить всеукраинский референдум, чтобы узнать мнение большинства граждан Украины по этому вопросу?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Народ обирає президента і парламент та делегує їм повноваження, в тому числі в питаннях зовнішньої політики. Чотири з п’ятьох партій, представлених в парламенті, мають у своїх програмах пункт про євроінтеграцію, як стратегічну мету України. Отже, громадяни України, підтримавши саме ці партії і їхні програми, засвідчили свою прихильність євроінтеграційному вибору. І тепер партії зобов’язані виконувати ці програми, а не шарахатися зі сторони в сторону. Більше того, якщо Угоду не буде підписано, це означатиме невиконання партіями своїх виборчих обіцянок у сфері зовнішньої політики. А отже, ВР і президент мають нести політичну відповідальність, подати у відставку та оголосити дочасні парламентські і президентські вибори. І нехай народ на виборах скаже, кого він вважає винним за зрив євроінтеграції, і чи підтримує цей вектор.
вопрос:
root

root

Доброго дня, пані Ірина. Скажіть, будь ласка, наскільки очільники держав мають право розмовляти "тет а тет" і потім на пресконференції не донести загалу про питання перемовин? Хочеться знати як ведуть перемовини очільники інших держав, коли мова йде не про боротьбу з тероризмом або інші питання які потребують втаемничення? І то я думаю, що стенограма усе одно ведеться...
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Ми як громадяни України, які найняли на п’ять років цього президента керувати державою, маємо повне право знати про всі його переговори і домовленості. Очевидно, що переговори можуть тривати тет-а-тет, за зачиненими дверима, але потім демократичний глава держави виходить до громадян і інформує, про що йшлося і про що домовилися. Бо ж там не приватні справи і інтереси обговорювали, не в баню ж разом ходили. Ця втаємниченість є неприпустимою. Тому є велике запитання до патронажної служби президента, його Адміністрації і прес-служби, які не удосужуються навіть сайт з графіком і новинами оновлювати. Але найбільше питань до Президента, який за чотири роки не зрозумів, що Україна – це не його маєток, де він може міняти штори чи перебивати люстру, ні з ким не порадившися. Це – країна і її громадяни, перед якими він зобов’язаний звітувати за кожен свій крок.
вопрос:
root

root

Якщо його єдиним опонентом є Віталій Кличко, то, відверто кажучи, він не виглядає дуже демократичним кандидатом, бо він – боксер. Взагалі ж в Україні ми спостерігаємо постійний безлад у політиці.....это Боб Орттнунг.....США....прокоментируйте.......
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Кличко – політик. Він лідер однієї із найбільших опозиційних партій, яка має прихильність майже 20% українців, лідер великої парламентської фракції, людина, яка сама себе створила і довела своє вміння об'єднувати однодумців навколо принципів і програми. Саме тому його рейтинг і підтримка зростають, і переважна частина українців хотіли б саме Кличка бачити на найвищій посаді в державі. Про це свідчать всі соціологічні опитування.
вопрос:
root

root

Какова перспектива ваших коллег по оппозиции учавстовать в формировании программы Кличко-президент и далее при власти в случае победы.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Єдиний кандидат – це і єдина програма, і єдина команда. Звичайно, опозиція має домовитися про це і запропонувати сусіпльству своє бачення програми змін і професійну команду, здатну реформувати країну.
вопрос:
root

root

Какова программа , кандидата в президенты Кличко , и какова его команда в случае победы...я имею ввиду состав Кабмина?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Прийде час, і це буде оголошено. Але хочу вас запевнити, що в формуванні програми і команди буде максимально враховано думку експертів, позицію громадян. Так, як це було при формуванні програми і списку в 2012 році.
вопрос:
root

root

Дякую за щирі відповіді! Хай Вам і нам щастить у всьому!!! Щоб у Вас і в нас все було гаразд! Вашого лідера Віталія Кличка дуже шанують в Україні. Якби він став українським президентом, зовсім інша атмосфера настала б в українському сіспільстві.
вопрос:
root

root

Ви не жалкуєте, що пішли в політику? Це дуже брудна справа?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Політиці не вистачає жінок. Тоді вона стане чистіше і добріше.
вопрос:
root

root

Як Ви особисто ставитесь до скасування статусу автономії в Криму? Я вважаю, що потрібно повертатися до статусу Кримської області у складі України.
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я вважаю, що АРК має стати більш проукраїнською. Над цим і працюємо. А до автономії Криму ставлюся з повагою.
вопрос:
root

root

Чому у більшості українців сьогодні таке відчуття безнадії і відчаю? Як можна виправити ситуацію?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Більше часу проводити з дітьми. Вони – найкращий антидепресант. І змушують більше працювати на Україну.
вопрос:
root

root

Як сьогодні коротко можна назвати українсько-російські міждержавні відносини?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Крига.
вопрос:
root

root

Яке може бути вирішення проблеми Тимошенко? Невжа влада нічого не зробить заради угоди про асоціацію з ЄС? Український народ цього владі не простить!
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
До 27 листопада – до свого дня народження і початку роботи саміту «Східного партнерства» – Тимошенко повинна виіхати на лікування. Це буде найкращий подарунок ій, Украіні і ЄС.
вопрос:
root

root

Які шанси України на підписання угоди про асоціацію з ЄС?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
На сьогодні – 10%. Докладаємо максимум зусиль, щоб Україна їх використала.
вопрос:
root

root

Чоту влада не зробила жодних висновків для себе після подій у Врадіївці?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Влада поки що для себе не зробила висновків із жодного провалу і проколу. Безбашенність...
вопрос:
root

root

Як сьогодні ситуація з виправдувальними вироками в Україні? Чому їх нема і досі? Нема кого виправдовувати?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
За роки свого правління Янукович помилував менше десяти засуджених, в той час як за часів попередніх президентів мова йшла про тисячі. СІЗО забиті жінками, підлітками, що їх ця держава штовхнула до злочину – через безробіття, бідність і т.д. При цьому виправдувальних вироків – менше 2%. Ця влада жорстока і негуманна. Чому? Тому що неєвропейська. Я дотримуюся такого принципу, озвученого одним із американських президентів: хороша не та держава, де не скоюють злочини, а та, яка не підштовхує своїх громадян до злочинів...
вопрос:
root

root

Після Помаранчевої революції таке піднесення було в суспільстві! Чому так сталося, що все звелося нанівець? Хто винний в цьому?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Думаю, провина є на кожному, хто думав, що тільки 17 днів Майдану можуть змінити країну, а потім можна розслабитися і взятися за старе: чвари, корупцію, кумовство, непрофесіоналізм, байдужість. Звичайно, на правителях і політиках провина значно більша, аніж на виборцях . І тому сьогодні важливо вийти з депресії, зробити висновки із вчорашніх помилок і не повиорити їх у 2015 році.
вопрос:
root

root

Які останні дані про отруєння Ющенка В.А.? Я в 2004р. за нього голосував, а потім настало повне розчарування. А як у Вас?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Ющенка було отруєно. Чому і досі не названо прізвища виконавців і замовників? У мене теж є це питання. Якщо прокуратура і міліція не можуть розслідувати отруєння кандидата в президенти, людини, яка стала президентом, то що вона взагалі може? Мабуть, тому у нас довіра до правоохоронних органів на рівні 1%.
вопрос:
root

root

Чи може жінка стати президентом України? У Юлі був такий шанс, як на мою думку. Але навіть Ющенко заважав їй. І що ми маємо тепер?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Може. І колись обов'язково стане.
вопрос:
root

root

Чому Юлію Тимошенко називають лідером об'єднаної опозиції? Як це встановили?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Юлія Тимошенко – лідер «Батьківщини», політик, за якого голосували мільйони. Ми бажаємо ій здоров'я і щиро боремося за її звільнення. А ще вона лідер за своїм характером.
вопрос:
root

root

Щось регіонали замовкли про фашизм в Україні. Адже цього фашизму взагалі ніхто не бачив, а шкоди Україні ці розмови принесли великої. Згодні зі мною?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я направила офіційні звернення на адресу керівництва ПР – спікера Рибака, прем'єра Азарова, міністра Кожари – з вимогою дати офіційну оцінку про заяви щодо фашизму в Україні чи начебто фашистів серед німецьких пенсіонерів. Вже три тижні чекаю відповіді.
вопрос:
root

root

Чи реально домовитись сьогодні про єдиного кандидата від опозиції уже в першому турі майбутніх президентських виборів? Треба відкинути всі амбіції і піти на такий крок! Згодні?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Реально. Працюємо над цим дуже наполегливо. Це вимога опозиційно налаштованих до влади виборців, і ми повинні до неі дослухатися.
вопрос:
root

root

Як Ви ставитесь до Вадима Колесніченка? Хто він? Чи можна було виправдовувати його тещу? Адже такого ще не було в Україні, щоб судді апеляційного суду робили виїзне слухання в райцентрі заради тещі політика! І він після цього говорить, що всі рівні перед законом. Це просто жах! Дякую за відвертість!
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
Я є жорстким опонентом всіх антиукраїнських політиків, чия діяльність є антидержавною.
вопрос:
root

root

Добрий день! Прошу надати політичну оцінку подіям в Одесі: Марков. Костусєв, ... Хто наступний? Матвійчук?
ответ:
Ирина Геращенко
Ирина Геращенко
В Одесі мають бути призначені вибори мера. І сподіваюся, більше одесити ніколи не допустять такої помилки, як Костусєв.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять