Активный чат
Виктор Бронюк
24
23 октября 2013, 15:30

Виктор Бронюк

Лидер группы "ТІК", певец, общественный деятель
вопрос:
root

root

Виктор, по вашим наблюдениям, украинцы за концерты украинских исполнителей платят так же охотно, как и за концерты зарубежных или российских гастролеров? Готов ли наш человек поддерживать отечественный музыкальный продукт не только на словах, но и на деле?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
За інформацією з останніх турів, скажу, що в цілому люди стали менше відвідувати концерти і закордонних, і українських виконавців. Це інформація від людей, які організовують концерти в Україні.
Але скільки б людей не прийшло на концерт, ми із задоволенням заспіваємо для кожного.
вопрос:
root

root

Які питання вас найбільше турбують на нишньому життєвому етапі? На які питання шукаєте відповіді у власній творчості?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Якщо говорити в цілому, то кожне питання не дає відповіді, а породжує нові запитання. Мені здається, що перед тим, як давати відповідь, треба добре подумати. Можливо, деколи краще змовчати.
Щодо творчості – життя і життєві ситуації створюють образи та об’єкти, а ми в тій чи іншій формі доносимо їх до слухача. Щось висміюємо, на щось натякаємо...
вопрос:
root

root

Пане Вікторе, чи підтримуєте ви європейский курс України, який набирає обертів зараз? Що поступ до Європи дасть українським артистам, виконавцям? Дякую.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Я був у Європі, я був і в Росії. Я однозначно хочу рухатись у бік Європи, хто б що не казав. Що це дасть? Можливо, це почне виводити українську музику на нові горизонти і на нові якісні форми.
вопрос:
root

root

чи сподобалася вам робота по озвучуванню мультиків? чим? ще плануєте в цьому напрямку працювати? кому б, якому персонажу ще хотіли б дати свій голос?)
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Так, дуже сподобалася. Передусім тим, що це був творчий експеримент, яким я вперше займався у своєму житті. На мою думку, вийшло непогано. Коли будуть пропонувати дублювати ще якихось героїв, я із задоволенням прийму пропозицію.
вопрос:
root

root

Что бы вы хотели изменить в сознании украинцев?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Напевно, я б не хотів лізти у свідомість українців. І не хотів би, аби це робили політики та громадські діячі. Хотів би, аби кожен українець сам зрозумів для себе, чого він хоче в житті, і що б йому хотілося змінити. Як можна змінити те, чого немає? Маю на увазі свідомість українців.
вопрос:
root

root

Поділіться, будь ласка, враженнями від співпраці з Іриною Білик. Ви з Іриною настільки різні, настільки відмінна ваша творчість і, здається, аудиторія... Чи легко було творити разом?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
В цілому, співпраця сподобалася. Хто був на наших концертах у рамках всеукраїнського туру, повністю розвіяв свої сумніви стосовно різниці у творчості. Це були дійсно цікаві концерти, цікава співпраця, яка подарувала багатьом слухачам трохи призабуту україномовну Ірину Білик.
вопрос:
root

root

Чи бувають у вас осінні "депресняки", у який спосіб із ними найефективніше виходить боротися?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
У мене вдома є два маленькі антидепресанти у вигляді доньки й сина, які не дають часу впадати в депресію. Якщо раптом така з’являється, то дуже швидко різними способами і засобами вони виводять мене з неї.
вопрос:
root

root

Вікторе, а ви вірите у здатність музики зцілювати або, навпаки, шкодити? Бачили підтвердження цьому? Як думаєте, як на стна людини впливають пісні ТІКу?:)
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Історій є дуже багато, розкажу одну з них. Колись під час ефіру у Львові, де ми жваво спілкувалися з ведучою, по закінченню ефіру задзвонив телефон, і жіночий голос подякував за те, що ми врятували життя. Телефонувала жінка, яка розповіла, що у неї не все гаразд у особистому житті, і вона сьогодні вирішила покінчити життя самогубством. Коли взяла до рук ніж, паралельно почала слухати нашу розмову з радіоприймача, заслухалася, а потім зловила себе на думці, що не все так погано в житті. І подякувала, що ми врятували життя. Принаймні це було щиро. Я відверто був у шоці.
вопрос:
root

root

А ще на вашому сайті серед ваших захоплень зазначена... вишивка. :) Це - правда? Ламаєте мої стереотипи, що це суто жіноче захоплення - круто.:) Розкажіть, хто вам привив інтерес до цього заняття? Ви просто цікавитеся, чи й самі вишиваєте? Якщо так - що саме вишиваєте?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Це правда. Але то ми трошки пожартували. Хоча я дійсно вмію вишивати, але на то наразі немає часу.
вопрос:
root

root

В одній із ваших пісень є слова - "...я втомився від міської асфальтної краси". А чи часто ви втомлюєтеся від міста? Часто виникає бажання сховатися від усього та всіх і певний час пожити відлюдником?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Деколи втомлюєшся від усього, від суєти. Але, напевно, я не є відлюдником і не можу довго без соціуму. Мені вистачає день, два, максимум три, а далі - мені знову потрібно повертатися у бурхливий вир соціуму та жити й творити далі.
вопрос:
root

root

Запитання, що ставила багато кому з наших виконавців. Дозвольте й вашою думкою поцікавитися. Чим, на ваш погляд, можна пояснити примітивізм та часто вульгарність музичного продукту більшості українських поп-виконавців? Це слухачі настільки примітивні й невибагливі, що потребують такого, і попит народжує пропозицію, чи комусь вигідно виховати такого слухача?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
В цілому, Ви самі дали відповідь на запитання. Якби не було попиту, то не було б і пропозиції. А з іншої сторони, я спостерігаю за тими людьми, які приходять на наші концерти, багато з ким спілкуюся під час концертів і після, у соціальних мережах, і приємно, що на сьогодні слухач у якісному плані виріс. Мається на увазі, багато хто вже розбирається, що таке живе виконання, що таке фонограма. Особисто за себе скажу, що мені цікава думка тих людей, які дають ту чи іншу об’єктивну критику моєї творчості, прислуховуюся до їхніх пропозицій і порад, але всім не догодиш – скільки людей, стільки думок і смаків.
вопрос:
root

root

Вікторе, доброго дня! Чесно кажучи, вперше тут прочитала, що ви очолюєте благочинний фонд. Дуже благородна справа! Розкажіть, кому він допомагає? Звідки у фонду кошти, чи діяльність ТІКу дозволяє цей фонд поповнювати, аби допомагати іншим?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Дійсно, я є головою правління благодійного фонду "Подільська громада", який торік визнали найкращим фондом громад в Україні. Мета фонду – це об’єднання громади і влади міста для вирішення спільних соціальних та економічних проблем. Тому наше гасло – ми допомагаємо тим, хто допомагає іншим. Ми працюємо переважно у Вінниці та Вінницькій області. Є ряд позитивних програм, які вже втілилися в життя. Одне з завдань фонду – перехід від спонтанної благочинності до цивілізованої філантропії. На базі фонду ми створили корпоративний фонд гурту «ТІК», який допомагає творчим колективам, зокрема, комусь купували костюми, комусь – музичні інструменти. Ми наповнюємо свій корпоративний фонд із продажів альбомів і публічного відтворення наших творів (роялті).
вопрос:
root

root

Коли очікувати на новий альбом гурту ТІК???
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Він обов’язково з’явиться у день свого виходу. :)))
вопрос:
root

root

В Вадим Колесніченко? Хто він особисто для Вас? Для мене він зрадник українського народу і манкурт.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Колєга по шоу-бізнесу. :)))
вопрос:
root

root

Як Вам Інна Богословська, яка аж шипить на Юлю? Це вже взагалі переходить всі рамки розумної поведінки! Гидко дивитися на неї під час цього шипіння.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Якби вона вміла співати, то була б артисткою українського шоу-бізнесу. А так, вона вміє тільки шипіти, і неважливо, на яку тему. :)))
вопрос:
root

root

Чому СіДі на офіціальному сайті для українців коштує 40 грн, а для іноземців 40 долярів??? )))
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Ми виправимо цю дискримінацію – для українців теж буде по 40 долярів. :))) Дякуємо за інформацію – передивимося її на сайті.
вопрос:
root

root

Мені здається, що в Україні ще недостатньо інформації відносно ВО "СВОБОДА"! Люди живуть московськими побрехеньками.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Кому потрібна інформація, той її знайде. Стосовно того, чим живуть люди сьогодні в Україні... Не можна відійти від імперського ярма за такий короткий проміжок часу. Тут неважливо, хто бреше, з якого боку. Важливо для українців більше працювати і менше слухати різну брехню.
вопрос:
root

root

Чому, на Вашу думку, так тяжко росіяни переходять на українську мову, а українці вільно володіють і українською, і російською? Як Вам "українська" мова Азарова? Це просто знущання над українцями.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
У мене є багато друзів росіян, які розмовляють українською мовою краще за деяких українців. Є ті, хто не вміє розмовляти, але прекрасно співає українською мовою.
Стосовно Азарова – сьогодні в інтернеті вже є навіть цілі перекладачі на його мову. Як на мене, в першу чергу має бути повага самого до себе. Якщо людина не поважає інших, то хай хоча б пожаліє вуха тих, кому це доводиться слухати.
вопрос:
root

root

Добрий день! Чому в Україні нема правдивої інформаційної кампанії стосовно борців за незалежність України всіх часів? Чому ми постійно оглядаємося на Москву? Набридла московська ідеологічна отрута.
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Набридло – так не слухайте її і не оглядайтеся на Москву. :)
вопрос:
root

root

1. Якою мовою розмовляєте в побуті, коли навколо немає телекамер? 2. Чи можете перейти на російську спілкуючись з російськомовними українцями?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Спілкуюся в побуті виключно українською мовою. Російську мову знаю добре, володію граматикою, письмом. Проблеми переходу на російську мову абсолютно немає. Але тут питання в тому, що коли люди хочуть розуміти один одного, вони завжди розуміють. Але деколи люди, які розмовляють однією мовою, все одно не розуміють один одного. :)
вопрос:
root

root

За яку б партію проголосували, якщо б вибори до Верховної Ради були найближчої неділі. Писати прямо назву, не встидатись :)
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Не підтримав би жодної, тому що, крім як говорити, ніхто більше ні на що не здатен. Можливо, банально, але факт є фактом.
вопрос:
root

root

Знаю, що Ви за освітою історик. Два чітких питання: 1. Яка Ваша думка, дивізія СС "Галичина" (не УПА) заслуговують визнання борців за Українську Державність? 2.Ваше особисте ставлення до дивізії "Галичина"?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
1. Сьогодні вже пройшло 70 років, як закінчилася війна, але це питання чомусь знову спливає і спливає. Я вважаю, що на війні справедливості немає. Мало хто сьогодні говорить, що подібних російських дивізій було близько 30-ти. Це правда.
2. Щодо мого ставлення – я вважаю, що настав час примиритися. Війна закінчилася давно, мало хто вже пам’ятає, як було насправді. А сьогодні ображати тих чи інших немає сенсу. Дайте ветеранам, які ще залишилися, спокійно дожити свого віку.
вопрос:
root

root

Ваше ставлення до ВО "Свобода"? Що подобається в цій структурі, а що ні?
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Я не є політичним оглядачем, але, знаючи багатьох регіональних представників ВО "Свобода", мені здається, що треба більше уваги приділяти кадровій політиці та наповненню партійних рядів. Ідеологія – це добре, але коли партія приходить до влади, потрібно, щоб вона мала ще й якісний кадровий персонал, який би вправно міг керувати державою.
вопрос:
root

root

Не одноразово вас бачив на заходах Пласту. Як ставитесь до українських скаутів? Чому приходите на такі запрошення? Віддали би свою малечу до пластунів? Чи може самі б стали скаутом? І ще скажіть окрім того, що вам в тому подобається, що в тому всьому Вам і не подобається :)
ответ:
Виктор Бронюк
Виктор Бронюк
Мені подобаються будь-які підліткові організації, які направлені на розвиток дитини. Скаутський рух має дуже давню історію, і в тому, чого навчає Пласт, немає нічого поганого. Він розвиває особистість, робить її сильною і розвиненою. Я із задоволенням по можливості приймаю запрошення тих чи інших скаутських організацій. Але, мені здається, їм потрібно трохи ширше висвітлювати свою діяльність, тому що мало хто знає взагалі про те, як вони живуть і чим займаються.

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять