StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Новорічні композиції своїми руками на Новий рік 2020: цікаві ідеї, фото

11 декабря 2019, 07:55обновлено 22 декабря 2019, 19:21
Однією з найпростіших, але дуже яскравих новорічних композицій є так звана новорічна екібана на стіл.

Найкращі новорічні свята – ті, які запам’яталися на все життя. Тому вкрай важливо докласти трішки зусиль, знайти час, натхнення і створити незабутнє свято на Новий рік 2020 для себе і своїх рідних. Тобто мова про те, що замість новорічної ялинки і щорічної, майже ритуальної, церемонії її прикрашання, або разом з цим звичним для зимових свят атрибутом, ви можете створити новорічні композиції 2019.

Тільки не лякайтеся, складно не буде, зате результат здивує всіх і вас потішить. Главред зібрав найцікавіші ідеї для створення новорічних композицій своїми руками.

Новорічні композиції своїми руками

Однією з найпростіших, але дуже яскравих новорічних композицій є так звана новорічна екібана на стіл своїми руками. Лише уявіть – центр вашого святкового столу в новорічну ніч буде осяяний оригінальною композицією з хвої, яка випромінюватиме чари і створить радісну атмосферу.

Для створення новорічної композиції вам знадобляться шишки, ялинкові кульки, кілька гілочок ялинки, сухі гілочки, кружальця підсушених апельсинів, свічки, кольорові стрічки, і будь-які елементи святкового декору – сніжинки, штучні квіти, фігурки діда мороза чи щуря, в рік якого ми входимо. Тобто в основі – гілочки ялинки, а далі – все, що знайшлося під руками.

Новорічні композиції з шишок і гілочок ялинки зробити просто, головне - назбирати шишок. До речі, шишки також можна пофарбувати сріблястою чи золотистою фарбою.

Новорічні композиції 2020
Новорічна композиція на стіл 2020 / Instagram

Новорічні композиції на стіл, як правильно, роблять у кошиках, компактних ящичках чи тацях. А коли новорічна композиція 2020 буде завершена, візьміть штучний сніг і рясно притрусіть ним свій витвір мистецтва.

До речі, різдвяний вінок також може стати чудовою окрасою вашої оселі. Для створення новорічної композиції у вигляді вінка зробіть з дроту коло. По колу закріпіть гілочки ялини і прикрасьте вінок за смаком.

Композиції з цукерок

Якщо ви сушите собі голову над тим, що подарувати рідним чи друзям, зверніть увагу на композиції з цукерок. Тільки на перший погляд здається, що це дуже банально. Але досвід і враження тих, хто коли-небудь отримував подібні подарунки, говорять якраз про те – що це справляє приємне враження і запам’ятовується надовго. Справді, щоб загорнути кожну цукерку у квіточку, потрібні певні навички. Але композиції з цукерок бувають усілякі, одна з найпростіших - це вкладені, мов квіти у букет, шоколадки.

Новорічні композиції 2020
Новорічні композиція з цукерок / Instagram

Якщо маєте трішки часу, зробіть невеличку новорічну композицію з гілочками ялинки, і гарно прикрасьте її цукерками і шоколадками. Таким чином ваш подарунок буде і доречним, і смачним.

Композиції з повітряних кульок

Усі – і діти, і дорослі, в глибині душі чекають від Нового року 2020 справжнього дива. Цим дивом може стати новорічна композиція з повітряних кульок у вигляді миші, сніговика і навіть ялинки.

Новорічні композиції 2020
Новорічна композиція 2020 з повітряних кульок / Instagram

Створити новорічну композицію з повітряних кульок своїми руками напрочуд легко. Для цього придбайте різноманітні кульки і дуже бажано – ручний насос, бо втомитеся надувати кульки самотужки.

Але перш ніж бігти за кульками, виберіть ту композицію, яку плануєте зробити. Коли ви зрозумієте, які деталі вам потрібно надути з повітряних кульок, можна збиратися на закупи.

Як зробити мишу з повітряних кульок своїми руками

Для початку надуйте кульки, які будуть використовуватися в якості основи. Зверніть увагу, що надувати кульки до кінця не треба, бо так їх легше розділювати нитками і формувати з них деталі.

Не слід при зав'язуванні кульок докладати великих зусиль - кулька може лопнути.

Купуйте якісні повітряні кулі, що не лопнуть під час скручування.

Читайте такжеНовогодние прически 2020: самые модные укладки на длинные, средние и короткие волосы - фотоЩоб іграшка виглядала кумедною, використовуйте маркери, наприклад, щоб намалювати очі.

Детально про те, як зробити символ 2020 року Мишу з повітряних кульок, дивіться за посиланням:

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять