StarsМода и красотаГороскопРецептыПриметыЗдоровьеПоздравленияКино и сериалыШоуЛайфхакиСонникЖизньПраздники

Як в ЛНР після "реформи" медицина квітне

9 сентября 2015, 11:02обновлено 3 августа 2018, 01:15
Москві давно вже не цікаво, як там в ЛНР з медициною

Призначений бойовиками "головлікар" Луганського обласного онкодиспансеру Олександр Торба впевнений, що якість надання медичних послуг в "республіці" досягла довоєнного рівня. На думку "головлікаря", в ряді дисциплін рівень надання медичних послуг "навіть перевищує довоєнний".

Про це він сказав телеканалу бойовиків "Луганськ 24".

І тут же, безпосередньо з місця подій, передають фото оголошення на дверях дитячої стоматологічної поліклініки в Луганську. На звичайному листочку надруковано: "Прийом дітей з гострим зубним болем здійснюється по суботах у ЛГДСП на кв. Сонячний, 33. Тільки в суботу".

видео дня

 / Facebook Дмитрия Снегирева

Виникає запитання — для чого це окозамилювання на рахунок довоєнного рівня медичних послуг? Ви брешете кому — Москві? Там не ідіоти сидять — це по-перше. По-друге, Москві давно вже не цікаво, як там в ЛНР з медициною. Києву? Європі? Там теж ситуацію щільно моніторять і володіють реальною картиною того,що відбувається на окупованих теренах Луганщини. Людям? Люди ходять до цих поліклінік, в яких вилікувати зуб вже на вагу золота, бо з міста виїхало багато спеціалістів. Тоді невже собі?

Все це відбувається на тлі того, що в ЛНР провели "реформу охорони здоров'я", внаслідок якої скоротився медперсонал і було закрито низку закладів охорони здоров'я. За словами "міністра охорони здоров'я ЛНР" Лариси Айрапетян, у результаті реорганізації вдалося скоротити кількість лікувальних закладів зі 183 до 91, які тепер, напевно, працюють "только в суботу".

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.

Наши стандарты: Редакционная политика сайта Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Мы используем cookies
Принять