StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молитви на сон прийдешній коротка й українською мовою: слухати і читати

19 червня 2021, 00:51оновлено 20 червня 2021, 12:19
Можна молитися і своїми словами, але канонічна молитва – відмінний духовний досвід і підмога.
Молитви на сон прийдешній коротка і російською мовою слухати і читати
Молитви на сон прийдешній коротка і російською мовою: слухати і читати / 1zoom.ru

Молитва на сон прийдешній читається перед сном - щоб і вночі Боженька зберігав і захищав душу людини від усього поганого і будь-яких спокус.

Вечірні молитви покликані нагадати про Бога і милості Його, а ще – про те, як важливо дотримуватися заповідей і берегти душевну чистоту.

Можна вечірні молитви слухати, а можна і читати молитви на ніч самому. Кілька найпопулярніших молитов і зібрав у своєму матеріалі Главред.

  1. Як молитися Богу перед сном
  2. Молитва на сон прийдешній коротка
  3. Молитви на сон прийдешній українською мовою
  4. Вечірні молитви без тлумачення
  5. Вечірні молитви слухати

Як молитися Богу перед сном

Вечірні молитви були написані святими, які накопичили величезний духовний досвід. А тому кожна така молитва - це вже приклад, як необхідно спілкуватися з Богом. Такі молитви зроблять людину духовно сильніше.

Можна молитися і своїми словами (головне – чистота помислів і душевний порив), але канонічна молитва – відмінний духовний досвід і підмога. Тому спочатку краще все ж читати молитовне правило.

Молитися можна і в слух, і про себе.

читайте такожПравославний календар на липень 2021: Петрів піст 2021 і день Петра і Павла

Молитва на сон прийдешній коротка

Ослаби, залиш, прости, Боже, гріхи наша, вільна і мимовільна, яже в слові і в справі, яже у веденні і не у веденні, яже в дні і в нощі, яже в розумі і в думці: вся нам прости, яко Благ і чоловіколюбець.

Молитви на сон прийдешній українською мовою

Молитва до святого Ангела Хранителя

Ангел Христовий, Святий мій хранитель і покровитель душі і тіла мого, прости мені все, в чому я згрішив сьогодні, і визволи мене від усякої хитрості ворога, що йде проти мене, щоб мені ніяким гріхом не прогнівити Бога мого. Але молися за мене, грішного і негідного раба, щоб представити мене гідним доброти і милості Святійшої Трійці і матері Господа мого Ісуса Христа і всіх святих. Амінь.

Молитва до Пресвятого Духу

читайте такожДень Святого Духа 2021: що не можна робити і як відзначається свято в православ'їГосподи, Царю Небесний, Утішителю, душі істини, умилосердися і помилуй мене, грішного раба Твого, і відпусти ми недостойному, і прости вся, еліка Ти згрішив днесь яко людина, паче ж і не яко людина, але і горее худоби, вольния моя гріхи і невольния, ведомия і неведомия: яже від юності і від науки злі, і яже суть від нахабства і зневіри. Аще ім'ям Твоїм кляхся, або похулих е в помышлении моєму; або кого укорих; або оклеветах кого моїм гнівом, або опечалих або прогневахся; або солгах, або безгодно спах, чи вбогий прийшла до мене, і презрех його; або брата мого опечалих, або свадих, або кого осудих; або развеличахся, або разгордехся, або разгневахся; або стоящого ми на молитві, розум мій лукавствии світу цього подвижеся, або розбещення помыслих; або объядохся, або опихся, або без розуму смеяхся; або зло помыслих, або доброту чужу бачивши, і тою уражений бих серцем; або неподобная дієсловах, або гріха брата мого посмеяхся, моя ж суть безчисленная провини; або про молитву не радих, або іно що содеях зла не пам'ятаю, та бо вся та велика цих содеях. Помилуй мене, Творче мій Владико, похмуро і негідного раба Твого, і залиш ми, і відпусти, і прости мене, як Благ і чоловіколюбець, та з миром ляжу, засну і почію, блудний, грішний і окаянний аз, і поклонюся, і заспіваю, і прославлю пречесне ім'я Твоє, з Отцем, і Єдинородним його сином, нині і повсякчас, і на віки. Амінь.

Вечірні молитви без тлумачення

вечірні молитви без тлумачення-Молитва на сон грядущий коротка

Вечірні молитви слухати: Оптина пустинь

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти