Помер Джей Бенедикт - зірка Чужих, Зоряних війн і Бетмена

У США від коронавіруса помер знаменитий актори Джей Бенедикт на 69 році життя.

Джей Бенедикт
Джей Бенедикт - причина смерті / кадр з фільму Чужі 1986

Американський актор Джей Бенедикт помер у віці 68 років. Причиною його смерті стали ускладнення, викликані коронавірусною інфекцією, пише 4 квітня Fantha Tracks.

Бенедикт був відомий за фільмами Темний лицар: Відродження, Місячна афера, Чужі і Вижили.

Пізніше смерть актора виданню Daily Mail підтвердили його представники.

"З глибокою скорботою ми повинні оголосити про смерть Джея 4 квітня ускладнень, викликаних інфекцією COVID-19", - йдеться в заяві, опублікованій виданням.

Джей Бенедикт - біографія

Джей Бенедикт народився в Бербанку, Каліфорнія, 11 квітня 1951 року. Його сім'я виїхала з Штатів у Європу.

Він вирішив будувати кар'єру актора, і знімався з багатьма відомими акторами, і в культових фільмах і серіалах, таких, як Лекс, Чужі, Врятуйте Грейс, і багато інших.

У фільмі Чужі 1986 він грав батька Ньют. У Зоряних війнах він грав Дікона "Діка" Старкіллера, друга Люка Скайуокера, у видалених сценах на станції Тоші в Новій надії.

Дебют актора в кіно відбувся в 1963 році з фільму Тоні Сайтора Група Бобо.

Джей Бенедикт
Джей Бенедикт / © Claire Clifford

Однак, справжню роль, яка зробила його відомим, він зіграв в 1982 році. Він зіграв у Блейка Едвардса в Віктор/Вікторія. Після цього почалася ціла епопея його чудових ролей в американських і європейських серіалах і фільмах, які зробили його обличчя знайомим глядачеві.

Примітно, що з 2000 по 2007 роки Бенедикт взяв участь у створенні таких фільмів, як Ватель (2000), Таємні агенти (2004), Візантійська принцеса (2006), Код апокаліпсису (2007), які мали певний успіх за свою незвичайність.

Він знявся в таких популярних фільмах, як Темний лицар: Відродження легенди (2012) і Столітній старий, який виліз у вікно і зник(2013).

Джей Бенедиктодружений з Фібі Школфилд. У пари є двоє дітей: Фредді і Леопольд. Він захворів коронавірусом, потрапив до лікарні в США, і помер 4 квітня від легеневої недостатності, спровокованої коронавірусом.

Крім того, його голос можна почути у відеоіграх, документальних фільмах, теле - і радіорекламі, а також у незліченних ліфтах, театральних фойє та інших громадських місцях. Це - заспокійливий голос, який вимагає, щоб ви посіли своє місце і вимкнули свій мобільний телефон.

Джей Бенедикт - фільмографія

  • Виживші (2017)
  • Мадам (2017)
  • Штучний інтелект. Доступ необмежений (2016)
  • Приховане (міні-серіал, 2016)
  • Лондонський шпигун (міні-серіал, 2015)
  • Переломний момент (ТВ, 2015)
  • Місячна афера (2015)
  • Cilla (міні-серіал, 2014)
  • The Angola Deception (2014 року)
  • Столітній старий, який виліз у вікно і зник (2013)
  • Темний лицар: Відродження легенди (2012),
  • Ліллехаммер (серіал квiтня, 2012 - 2014 року)
  • Сторінка 8 (ТБ, 2011)
  • Чіко і Рита (2010)
  • Queen Victoria's Men (ТВ, 2008)
  • Код апокаліпсису (2007)
  • Джихад! (ТВ, 2006)
  • Джинн в будинку (серіал, 2006 - 2010)
  • Візантійська принцеса (2006)
  • Великий Шарль (серіал, 2006)
  • Зіпсований телефон (міні-серіал, 2005)
  • Ікона (ТВ, 2005)
  • Одного разу в квітні (ТВ, 2005)
  • Людина-комар (ТВ, 2005)
  • Землетрус (відео, 2005)
  • Таємні агенти (2004)
  • Кармен (2003)
  • Експрес Петербург-Канни (2003)
  • Сім чудес індустріального світу (серіал, 2003)
  • Одні будинку (2002)
  • Війна Фойла (серіал, 2002 - 2015)
  • Ластівка (серіал, 2001)
  • Ватель (2000)
  • Метрополіс (міні-серіал, 2000)
  • Л.A. 7 (серіал, 2000)
  • Врятуйте Грейс (1999)
  • Проект 281 (ТВ, 1999)
  • Невеликі літні хмари (ТВ, 1999)
  • Злочин (серіал, 1999 - ...)
  • Це міг би бути останній раз (ТВ, 1998)
  • Останній секрет (1998)
  • Тільки любов (ТБ, 1998)
  • Спадкоємці (ТВ, 1997)
  • Джонатан Крик (серіал, 1997 - 2016)
  • Лексс (серіал, 1997 - 2002)
  • Колонія (1997)
  • Лексс: Темна зона (міні-серіал, 1996. - 2002)
  • Канікули любові (серіал, 1996. - 2007)
  • Бомарше (1996)
  • L'histoire du samedi (серіал, 1995 - ...)
  • Честь Шарпа (ТВ, 1994)
  • Патріоти (1994)
  • Запряга павичів (ТВ, 1993)
  • Розамунд Пілхер (серіал, 1993 - ...)
  • Поїзд смерті (ТБ, 1992)
  • Неприродні пошуки (серіал, 1992)
  • Warburg: A Man of Influence (міні-серіал, 1992)
  • Бути кращим (ТВ, 1992)
  • Англосаксонські пози (міні-серіал, 1992)
  • Світло у темряві (1992)
  • Мегре (серіал, 1991 - 2005)
  • 2,4 дитини (серіал, 1991 - 1999)
  • Російський відділ (1990)
  • Діамантові голови (1989)
  • Заручник Європи (1989)
  • Французька революція (ТВ, 1989)
  • Хемінгуей (міні-серіал, 1988)
  • Зрадник (ТВ, 1986)
  • Катастрофа (серіал, 1986 - ...)
  • Проект А-ко (1986)
  • Чужі (1986) - в титрах не вказано
  • ГоСегун: Мандрівниця в часі (відео, 1985)
  • Брудна дюжина: Наступне завдання (ТВ, 1985)
  • Чисто англійське вбивство (серіал, 1984 - 2010)
  • Самотня леді (1983)
  • Резиденція прем'єр-міністра Великобританії (міні-серіал, 1983)
  • Віктор / Вікторія (1982)
  • Ненсі Астор (міні-серіал, 1982)
  • Бержерак (серіал, 1981 - 1991)
  • Оппенгеймер (міні-серіал, 1980)
  • Ekkusu bonbâ (серіал, 1982)
  • Копальні і Мінотавр (1980)
  • Ганновер-стріт (1979)
  • Winterspelt 1944 (1979)
  • Хто має дозвіл любити і вбивати (1979)
  • Tycoon (серіал, 1978)
  • Come Back, Little Sheba (ТВ, 1977)
  • Зоряні війни: навая надія (1977)
  • Dickens of London (міні-серіал, 1976)
  • Ангели (серіал, 1975 - 1983)
  • Нова зірка (серіал, 1974 - ...)
  • Ферма Еммердейл (серіал, 1972 - ...)
  • Як ми жили (серіал, 1968 - 1996)

Як раніше повідомлялося, легендарний дизайнер Серджіо Россі помер в Чезені у лікарні через кілька днів після госпіталізації через коронавірус.

Раніше від коронавіруса у Лондоні помер відомий актор і лінгвіст Ендрю Джек, який поставив близько 80 фільмів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти