Померла Галін Горг - причини смерті та фільмографія зірки фантастичних серіалів

У Лос-Анджелесі померла американська актриса і хореограф Галін Горг.

Галін Горг
Галін Горг / Instagram

Американська акторка Галін Горг померла 14 липня, в 55 років від раку. Танцівниця і зірка фантастичних і детективних серіалів Галін Горг померла за день до дня народження.

"У неї було діагностовано рак по всьому тілу і легким", - написала її сестра у Facebook 15 липня.

За її словами, актриса боролася із хворобою до останнього, але лікарі давали всього пару днів,які не встигла прожити актриса.

Найвідомішою роллю Горг була лейтенант Максора Максвелл в серіалі 1994 року М.А.Н.Т.І.С., який був адаптований з однойменного фільму.

Також вона часто грала у фантастичних і детективних серіалах. Наприклад, вона виконала роль Єлени Троянської в Ксене принцесу-воїна.

Галін Горг - біографія

Галін Горг - актор, професійний танцюрист і продюсер. Галін Горг народилася в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Її мати, Гвиндолин Чи Горг, була письменницею і педагогом. Її батько, Алан Кент Горг - режисер, письменник і педагог.

У Галін є один брат, Картер, і три сестри, Джентрі, Санні і Таги. Крім того, що вона виросла в Лос-Анджелесі, вона провела більшу частину свого дитинства на Великому острові Гаваїв і на острові Оаху. Галін Горг грала в театральних постановках в дитинстві.

Потім вона стала вигравати ролі у місцевих театральних постановках, і почала будувати кар'єру.

Кар'єра Галини як танцюриста дійсно почалася, коли в Голлівуді вона була нагороджена стипендіями престижної Академії танцю Дюпре, річною програмою Елвіна Ейлі і Суспільстві професійних танцюристів. Вона вивчала стилі джазу, балету, чечітки, гаїтянського танцю, афро-самби, афро-кубинського танцю, західноафриканській, хіп-хопу, хула і фанку. Вона працювала з такми знаменитостями, як Майкл Пітерс, Деббі Аллен, Сара Элгарт, Маргарита Деррикс, Отіс Салид, Хайме Роджерс, Франко Мисерия, Білл Гудсон і Вінс Паттерсон. Потім вона почала професійно працювати над музичними кліпами і рекламою. Це привело її до дуже успішну кар'єру танцівниці і танцівниці на італійському телебаченні.

Галін Горг - фільмографія

Фільми та мюзикли

  • 1983 Я все ще не можу перестати любити тебе, Музичне відео
  • 1984 Незнайомці в раю
  • 1985 Дзеркала
  • 1986 Америка 3000
  • 1985 Магазин бікіні Малібу
  • 1986 Блюз
  • 1988 Неправильні хлопці
  • 1988 Чарівник Швидкості і Часу
  • 1988 Академія танцю
  • 1988 Соловйов
  • 1989 Коли ми були молоді
  • 1990 Спортивний Шанс
  • 1990 Робокоп 2
  • 1992 ZZ Top: Greatest Hits
  • 1993 Вогняний шторм: 72 години в Окленді
  • 1993 Судна ніч
  • 1994 Спокуса Туні
  • 2016 Чоловік на Різдво
  • 2017 Неправильний Студентський Детектив Мауро
  • 2018 Неправильний друг місіс Крамер
  • 2018 Різдво по-королівськи
  • 2019 Різдвяна принцеса
  • 2021 Табір Теллера (планується)

Серіали

  • 1984 Слава Слава
  • 1985 Фантастико 6
  • 1986 Дивовижні історії
  • 1989 Джейк і Товстун
  • 1989-1992 Інший світ
  • 1990 Твін Пікс
  • 1991 Дісней представляє 100 життів Блек Джека Севіджа
  • 1992 Виноградна лоза
  • 1994-1997 М. А. Н.Т.І.С. Лейтенант максвелл
  • 1995 Зоряний шлях: Глибокий космос
  • 1996 Новий принц Бел-Ейр
  • 1996 Зена: Королева Воїнів
  • 1996 Living Single
  • 1996 Геркулес: легендарні подорожі
  • 1996 Зоряний шлях: Вояджер
  • 1997 Зоряні ворота
  • 2001 Перетин Йорданії
  • 2004 CSI Майамі
  • 2008 Загублені
  • 2017 Колонія
  • 2018 Як втекти з вбивством
  • 2018 Clarke & DiBella: Голлівудське відділення
  • 2019 Пригоди детектива Саманти Страгллс

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Популярне
Що побажати на День медсестри 2021: привітання та листівкиЩо побажати на День медсестри 2021: привітання та листівки Росія готує для України "троянського коня"Росія готує для України "троянського коня" Опубліковані фото з виступу дружини Лещенка Dj Nastya у МосквіОпубліковані фото з виступу дружини Лещенка Dj Nastya у Москві Слідом за LG "помер" ще один популярний бренд смартфонівСлідом за LG "помер" ще один популярний бренд смартфонів Названо шість диких, але здійсненних поз для сексу, про які ви раніше не чулиНазвано шість диких, але здійсненних поз для сексу, про які ви раніше не чули

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти