Помер Дмитро Гусєв - зірка Глухаря і Анни Кареніної

Російський актор Дмитро Гусєв помер за загадкових обставин.

Дмитро Гусєв
Дмитро Гусєв / кадр з серіалу переможці

Російський актор Дмитро Гусєв загадково помер у Москві на Кур'янівській вулиці в ніч на 13 січня.

Як пише РЕН ТВ, помер актор кіно і серіалів Дмитро Гусєв. У момент трагедії він повертався зі зйомок, які проходили неподалік.

Дмитро Гусєв помер за нез'ясованих обставин - поки що російські ЗМІ пишуть тільки те, що "йому стало погано". Причина смерті артиста поки невідома.

Акторові стало погано, і під час руху автомобіля він втратив свідомість, залишившись в "застряглій машині.

Його знайшли, бо звернули увагу на автомашину, що "газувала" на місці.

Прибулі на місце медики констатували смерть актора.

Дмитро Гусєв відомий глядачам за ролями в епізодах знаменитих в Росії серіалів. У 2016 році він знявся у фільмі Алмазы Сталина, зйомки якого проходили в незаконно анексованому Криму.

Дмитро Гусєв - біографія

Народився 27 лютого 1975 року в Сіверську Тульської області. Він захоплювався "вуличними танцями", і з братом вони створили дует "Два веселих гусака". Їх помітили, коли йому було 16, і йому запропонували вчитися і стати актором.

У 2001 році закінчив акторський факультет Ярославського державного театрального інституту, курс Б.В. Трухачова. Після цього увійшов до трупи Московського театру на південному заході.

На екрані дебютував в 1993 році у фільмі казахського виробництва Абулхаир-Хан. У Глухарі зіграв Костю. В Ганні Кареніній - Дворецького.

Він одружився на акторці. Вони разом починали в театрі Наш світ в Сіверську. У пари є син і дочка.

Дмитро Гусєв - фільмографія

  • 1993 - Абулхаир - Хан - епізод
  • 2001 - Сміттяр - епізод
  • 2002 - 2008 - Загадка Старого кладовища - Дмитро Іванович, директор музею
  • 2002 - Кодекс честі - 1
  • 2002 - Навіть не думай - другий " хімік"
  • 2003 - Операція " Колір нації"
  • 2003 - Повернення Мухтара - 1 - Костя
  • 2004 - Московська сага - епізод
  • 2004 - Вершник на Ім'я Смерть - Гашкес
  • 2005 - Олександрівський сад - епізод
  • 2006 - Хто в домі господар?
  • 2007 - 2011 - Татусеві дочки - Хабібулін / Жора, звукорежисер
  • 2007 - Судова колонка - інструктор в клубі
  • 2007 - Солдати - 12 - епізод
  • 2007 - Слуга Государев - російський солдат
  • 2008 - 2009 - Руда - Леонід, помічник асистента в Гнесинці
  • 2008 - Щасливої дороги - Парамонов, сержант ДПС
  • 2008 - Монтекристо - епізод
  • 2008 - Закон і порядок: злочинний умисел - 3 - адвокат
  • 2008 - Десантний батя - підполковник Ребров
  • 2008 - Глухар - Костя
  • 2008 - ГИБДД і т. д. - епізод
  • 2008 - Адвокат - 5 - Кирило Журбін
  • 2009 - 2019 - Вороніни - фотограф
  • 2009 - Година Волкова - 3 - Михайло Борисович Персиков
  • 2009 - Ланцюг - чиновник при знесенні
  • 2009 - Терор любов'ю - епізод
  • 2009 - Спецкор відділу розслідувань - епізод
  • 2009 - Солдати - 16. Дембель неминучий - технолог
  • 2009 - Подарунок долі - епізод
  • 2009 - Палата № 6 - епізод
  • 2009 - Як же бути серцю - епізод
  • 2009 - Виходжу тебе шукати - Артем
  • 2010 - 2011 - Все на краще - Аркадій
  • 2010 - Псевдонім" Албанець " – 3 - Епізод
  • 2010 - Смугасте щастя - ліва
  • 2010 - Кодекс честі - 4 - заступник директора
  • 2010 - Зоя - лейтенант, співробітник архіву КДБ
  • 2010 - Закон і порядок. Відділ оперативних розслідувань - 4 - Григорій Шувалов
  • 2010 - Достоєвський - епізод
  • 2010 - Голоси - чоловік біля шлагбаума
  • 2011 - 2012 - Молодята - Микита Фролов
  • 2011 - Чокнута - Синявський, прокурор
  • 2011 - Три дні лейтенанта Кравцова - шофер
  • 2011 - Врятувати чоловіка - кротів, зек
  • 2011 - Російська спадкоємиця - Андрій
  • 2011 - Павутина - 5 - Рум'янців
  • 2011 - Мисливець - Петя
  • 2011 - Метод Лаврової - Губанов, охоронець
  • 2011 - Мент в законі - 4 - Василенко
  • 2011 - Олег, журналіст
  • 2011 - Амазонки - незнайомець
  • 2012 - 2014 - а у нас у дворі... - Андрій Рябов, колишній слідчий
  • 2012 - НС (Надзвичайна ситуація) - Євген, лікар МНС
  • 2012 - Розлучення - Сантехнік
  • 2012 - Зворотна сторона Місяця - ігор Жолобов, капітан
  • 2012 - Мар'їна роща - дзвінок, чемоданний злодій
  • 2012 - Життя і доля - Жихарєв, боєць будинку Грекова
  • 2012 - Вікторія - слідчий
  • 2013 - Суперопер капітан Брагін (не був завершений)
  • 2013 - Супер Макс
  • 2013 - Скліфосовський (3 сезон) - папа колі
  • 2013 - Фатальний спадок - Сергій, людина Абая
  • 2013 - Зниклі безвісти - Орлов, лікар
  • 2013 - Під прицілом - Олень
  • 2013 - Пасічник - Олексій Винник, працівник адміністрації
  • 2013 - Партія для чемпіонки - Дев'ятьяров, ріелтор
  • 2013 - Москва. Три вокзали - Дмитро Стругач, зять Елеонори
  • 2013 - Легальний допінг - Борис Френкель, сусід
  • 2013 - Кухня (2 - й сезон) - Масич, сержант поліції
  • 2013 - Час дочок - Роман Олександрович Кочура, начальник Служби безпеки
  • 2013 - Ангел або демон - епізод
  • 2014 - 2017 - Фізрук ( всі сезони) - сусід по гаражу
  • 2014 - Полювання - Віктор Лоскутов
  • 2014 - Любити не можна ненавидіти - епізод
  • 2014 - Королева бандитів - 2 - Леонід, браконьєр
  • 2014 - Навесні розквітає любов - Тимофій, помічник реставратора
  • 2014 - Вір мені - Дмитро, спонсор
  • 2014 - Брати по обміну - 2 - режисер (немає в титрах)
  • 2015 - Чорна річка - Смирнов
  • 2015 - Син мого батька - Дронов, слідчий
  • 2015 - Профіль вбивці - 2 - Дмитро Михайлович Велотуров, слідчий
  • 2015 - Останній рубіж - кореспондент
  • 2015 - Метод - Бергич в молодості
  • 2015 - Ідеальна жертва - Слава, лікар
  • 2015 - Ці очі навпроти - Петров, співробітник ОБХСС
  • 2015 - Панове - товариші - Паламар
  • 2015 - Друге життя - Ракицький, слідчий
  • 2015 - Власик. Тінь Сталіна - Миколаїв
  • 2016 - Шакал - Анатолій, шофер, змінник Сергія
  • 2016 - Вчитель у Законі. Сутичка - Григорій Васильович Сенін, майор
  • 2016 - Осине гніздо - Краснов, гінеколог
  • 2016 - Перлів - Сомів
  • 2016 - Ялинки 5 - Дід Мороз
  • 2016 - Вийти заміж за Пушкіна - папараці (немає в титрах)
  • 2016 - Другий зір - Олександр Андрєєв, охоронець
  • 2016 - Алмазы Сталина
  • 2017 - Той, хто читає думки - Вишняк, слідчий
  • 2017 - По той бік смерті - Дмитро, патологоанатом
  • 2017 -Победители - Гриша Разін
  • 2017 - Невідомий - Розгулов, юрист Центру допомоги
  • 2017 - Любов за наказом - Олександр Арсеньєв, режисер
  • 2017 - Кругообіг - епізод
  • 2017 - Доктор Анна - Пантелєєв, старший лейтенант, начальник конвою
  • 2017 - Демон революції - Шульгін, депутат Державної Думи
  • 2017 - Анна Кареніна - Лаврентій, дворецький
  • 2018 - Швидка допомога - Паршин
  • 2018 - Сім пар нечистих - штурман
  • 2018 - Прощатися не будемо (Never Say Goodbye) - Юхтін, церковний сторож
  • 2018 - Від ненависті до любові - Юхим, чоловік Тамари
  • 2018 - Подвійне життя - Чернов, Підручний Тотунашвілі
  • 2018 - Гранд - епізод
  • 2018 - У відображенні тебе - адвокат
  • 2019 - Фантом - епізод
  • 2019 - Швидка допомога - 2 - Паршин
  • 2019 - Московські таємниці. Прокляття Майстра
  • 2019 - Заручники - Луньов, капітан поліції
  • 2020 - Ніж у серці - Сергєєв
  • 2020 - Пізній термін - Колесніков
  • 2020 - Перевал Дятлова

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів
Популярне
Netflix випустив фільм з українським перекладом та субтитрамиNetflix випустив фільм з українським перекладом та субтитрами Рей Фішер прокоментував видалення кіборга з фільмів Warner BrosРей Фішер прокоментував видалення кіборга з фільмів Warner Bros З ким поведешся - на 1+1 виходить новий жіночий серіалЗ ким поведешся - на 1+1 виходить новий жіночий серіал Відбулася прем'єра серіалу Вандавіжн - огляд і оцінка перших двох серійВідбулася прем'єра серіалу Вандавіжн - огляд і оцінка перших двох серій Кріс Еванс з сарказмом оцінив чутки про повернення в команду МесниківКріс Еванс з сарказмом оцінив чутки про повернення в команду Месників
Наступний матеріал

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти