Померла Міра Фурлан - зірка легендарного Вавилона-5

Хорватська актриса і співачка Міра Фурлан померла після тривалої хвороби в 65 років.

Миру Фурлан
Міра Фурлан / кадр з серіалу Залишитися в живих

Американська акторка кіно і серіалів родом з Югославії, Миру Фурлан померла на 66-му році життя

Вона тяжко хворіла перед смертю. Про смерть повідомили її представники через аккаунт сторінку зірки в Твіттері.

"09/07/1955-20/01/2021" - йдеться в повідомленні. Крім того, до посту додали її старе фото і одну з цитат.

Джозеф Майкл Стражинські, який знімав серіал Вавилон-5, розповів, що члени команди знали про погіршення здоров'я Міри Фурлан, але сподівалися на краще.

"Це ніч великої печалі, тому що наша подруга і товаришка пішла по дорозі, на якій ми не можемо приєднатися до неї. Але, як і у всьому, з часом ми її наздоженемо, і я вірю, що у неї буде багато історій, які вона нам розповість, і багато нових ролей, якими вона поділиться із Всесвітом", - зворушливо пише він.

За роки кар'єри акторка зіграла десятки ролей в театрі і кіно, при цьому найбільшими і успішними проектами з її участю став серіали Вавилон-5. У 1998 році Фурлан випустила музичний альбом Songs From Movies That Have Never Been Made.

Le Cinema & Mira Furlan - Wonderful World - слухати пісню (1985):

Міра Фурлан зіграла в серіалі Залишитися в живих. Крім того, вона також грала в серіалах Морська поліція: Спецвідділ, Той, що крадеться в ночі, Лелеки повернуться і фільмах Цирк "Колумбія", Турне і Народжений двічі.

Миру Фурлан - Фільмографія

1977 - Перетни річку, якщо зможеш (Prijeđi rijeku ako možeš)

1979 - Журналіст (Novinar)

1981 - Нескорене місто (Nepokoreni grad) - Зденка

1981 - Маленьке велике місто ( Velo misto) - Каті

1982 - Smogovci - Світу

1982 - Циклоп ( Kiklop) - Енні

1983 - Pismo - glava - Фінка

1984 - Zadarski memento

1984 - В щелепах життя ( U raljama života) - Маріанна

1985 - Для щастя потрібні троє ( Za sreću je potrebno troje) - Зденка Робік

1985 - Тато у відрядженні ( Otac na službenom putu) - Анка Відмар

1985 - Чао, інспектор ( ÕAO inspektore) - Ружа

1985 - Horvatov izbor - Єва

1985 - To nije moj život, to je samo privremeno

1986 - Od zlata jabuka - Миряна

1986 - Priče iz fabrike

1986 - Краса пороку ( Lepota poroka) - Яглика

1987 - Любов Бланки Колак (Ljubezni Blanke Kolak) - Бланка

1987 - Dom Bergmanovih - Лаура

1987 - Vuk Karadžić - Петрія

1987 - Osuđeni

1987 - El Camino del sur - Бессі

1987 - Spadijer - jedan život - Здравка

1988 - Брати по матері ( Braća po materi) - Вранка

1988 - Špijun na štiklama - Весна Логан

1989 - Бункер Палас - Готелю (Bunker Palace Hotel) - Мірна

1989 - Drugarica ministarka - Зденка

1989 - Poltron - Мілена Крталіч

1989 - bolji život - Фінка Пашалич

1990 - Мовчазний порох (Gluvi barut) - Яня

1990 - Tuđinac 1990 - Bolji život 2 - Фінка Пашалич

1990 - Стела ( Stela) - Лусія

1991 - Миле відео ( Vita jela, zelen bor) - Йованка

1991 - Sarajevske priče - Мілена Газівода

1993 - Вавилон - 5: Зустрічі ( Babylon 5: The Gathering) - Деленн

1994 - 1998 Вавилон - 5 ( Babylon 5) - Деленн

1995 - Моя Антонія ( My Antonia) - Міс Шимерда

1998 - Вавилон - 5: третій простір ( Babylon 5: Thirdspace) - Деленн

1998 - Вавилон - 5: на початку( Babylon 5: In the Beginning) - Деленн

2001 - Шина ( Sheena) - Йока Ланеш

2004 - Дихай глибоко ( Diši duboko) - Ліла

2004 - 2010 залишитися в живих ( Lost) - Даніель Руссо

2006 - Нічний мисливець ( Night Stalker) - Марлін Шилдс

2007 - Вибачення ( Apology) - Жаклін Стейтман

2008 - Турне (Turneja) - Соня

2008 - Лелеки повернуться ( Vratice se rode) - Ягода

2010 - Цирк Колумбія ( Cirkus Columbia) - Люція

2012 - народжений двічі ( Venuto al mondo) - Веліда

2015 - 2017 – І трохи чарівництва (Just add Magic)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів
Популярне
Творець Району №9 знімає продовження фільмуТворець Району №9 знімає продовження фільму Золотий глобус 2021 - список переможців популярної кінопреміїЗолотий глобус 2021 - список переможців популярної кінопремії Warner Bros працює над новим кіновсесвітом про СуперменаWarner Bros працює над новим кіновсесвітом про Супермена Warner Bros знімає фільм з темношкірим СуперменомWarner Bros знімає фільм з темношкірим Суперменом З'явився трейлер і дата виходу 4 сезону Розповідь служниціЗ'явився трейлер і дата виходу 4 сезону Розповідь служниці
Наступний матеріал

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти