Помер Марк Блум - причина смерті, фільмографія, особисте життя

Знаменитий актор Марк Блум, який зіграв у Клані Сопрано та Крокодила Данді помер через зараження коронавірусом.

Макр Блум
Макр Блум - причина смерті / кадр з фільму Моцарт в джунглях

Марк Блум помер після зараження новим різновидом коронавіруса.

Марк Блум помер у 69 років, передає Daily Mail. Вперше про його смерть повідомила Нью-Йоркська театральна компанія.

"З любов'ю і важкими серцями Playwrights Horizons віддає данину пам'яті Марку Блуму, дорогому давньому другові і неперевершеній художник, який пройшов цей тиждень. Спасибі, Марк, за все, що ви принесли в наш театр, театри і глядачів по всьому світу. Ми будемо сумувати за тобою", - йдеться в повідомленні.

У Марка Блума почалися ускладнення щодо легенів і кровоносної системи, які призвели до смерті.

Багато акторів і відомі селебріті висловили співчуття з-за смерті Марка Блума.

Драматург Джек Канфора написав у Твіттері: "Приголомшливий актор, і людина, який грав в одній з моїх п'єс, помер сьогодні вранці від #coronavirus. Він не був старим".

Марк Блум - фільми і серіали
Марк Блум - фільми і серіали / кадр з Крокодила Данді

"Він був одним з найбільш шанованих акторів в Нью-Йорку: маяком лютого інтелекту, сухого розуму та глибокої доброти на сцені та за її межами. Трагічна втрата",

Актриса Джудіт Лайт написала: "Марк Блум, такий щедрий, такий добрий, такий скромний, такий талановитий. Наше спільне час у виставі Зібрані вечірки на МТС було справжньою радістю".

Марк Блум - біографія

Блум народився в Ньюарку, штат Нью-Джерсі. Він закінчив середню школу Колумбії в Мейплвуді, штат Нью-Джерсі, в 1968 році. Він почав кар'єру в 80-х і швидко здобув популярність. Він знімався у фільмах 80-х і 90-х, але не втратив хватку і в 2000-х. Актор успішно отримував ролі і в кіно і в серіалах. Потрапив у шкільний зал слави в 2012 році.

Він випускник Пенсільванського університету, Макр Блум одружений на актрисі Джанет Зариш, яка з'явилася на телебаченні у ролі Наталі Бэннон у фільмі Як змінюється світ і в ролі Чі Халперна у фільмі Одне життя, щоб жити.

Марк Блум - фільмографія

    Марк Блум - фільми

    • 1983 - Любовний недуг
    • 1985 - Відчайдушно шукаю Сьюзен
    • 1986 - Просто між друзями
    • 1986 - Крокодил Данді
    • 1987 - Побачення наосліп
    • 1988 - Президіо
    • 1989 - Варто перемоги
    • 1993 - Емма і Елвіс
    • 1995 - Майамі Рапсодія
    • 1995 - Деніз Кличе
    • 1995 - Низька життя
    • 1996 - Раптовий Манхеттен
    • 1997 - Олень
    • 2000 - До тебе
    • 2003 - Розбите скло
    • 2010 - Крок вперед 3D
    • 2011 - Я не знаю, як вона це робить
    • 2013 - Блюменталь
    • 2015 - Як він закохався
    • 2016 - Ні оплати, нагота
    • 2017 - Викрадення монет

    Блум - серіали

    • 1984 - Сент-Елсвер
    • 1987 - Солодка здача
    • 1987 - Майамі Віце
    • 1990 - Столичні новини
    • 1991 - Розанна
    • 1992 - Стан критичний
    • 1993-1998 - Закон і порядок
    • 1995 - Обвинувальний акт: судовий розгляд по справі МакМартін - Уейн Сац
    • 1995 - Нью-Йорк, Центральний парк
    • 1996 - Крила
    • 1996-1999 - NYPD Blue
    • 1997 - Чорнило
    • 1997 - Фрейзер
    • 1999 - Сопрано
    • 1999 - Західне крило
    • 2000 - Сімейне право
    • 2001 - Ед
    • 2002 - Практика
    • 2004 - CSI: Майамі
    • 2004 - Суддя Емі
    • 2006 - Закон і порядок: злочинний намір
    • 2008 - Новий Амстердам
    • 2008 - Бахрома
    • 2009 - Милосердя - доктор Остін
    • 2010 - Хороша дружина
    • 2011 - Джессі Стоун
    • 2011 - Закон і порядок: Спеціальний група жертв
    • 2012 - Pan Am - Капітан Джексон
    • 2014-2018 - Моцарт в джунглях
    • 2016 - Чорний список
    • 2018 - Ти
    • 2018 - Елементарно
    • 2018 - Правонаступництво

    Нагадаємо, до цього коронавірус виявили у героя шоу "Холостяк".

    Раніше "Главред" повідомляв, що Борил Акунін захворів коронавірусом. Він пообіцяв розповідати в соцмережах, як проходить його хвороба.

    Стан хворого коронавірусом Льва Лещенка несподівано різко погіршився - у нього почався набряк легень.

    Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
    Підписуйтесь на наш канал в Telegram
    Новини партнерів

    Останні новини

    Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
    Прийняти