Актор з Бумера помер за таємничих обставин

У Росії у віці 52 року помер актор Віталій Альшанський.

Віталій Альшанський
Віталій Альшанський / кадр з МС Право на правду

Помер Віталій Альшанський - актор кіно і серіалів. Він найбільш відомий за фільмами і серіалами Майор Грім, Поліцейський з Рубльовки, Бумер, Бригада, і як режисер Молодіжки.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, його знайшли мертвим в закритій зсередини квартирі в 52 роки.

Увечері 4 лютого до нього прийшла в гості знайома. Двері були закриті зсередини, довелося відкривати.

Актора знайшли в квартирі на дивані без свідомості. За словами жінки, у нього були проблеми з тиском, проте напередодні почував себе добре.

Вона викликала швидку, але було пізно - лікарі констатували смерть

Поліція почала перевірку на самогубство або убивство.

Поки що судмедекспертиза не назвала причину смерті Віталія Альшанського.

Віталій Альшанський народився 20 жовтня 1968 року в Новочеркаську Ростовської області, закінчив режисерський факультет ВТУ ім. Б.В. Щукіна (курс М.Б. Борисова).

Після служив в Театрі Ролана Бикова, Театрі ім. А.С. Пушкіна, грав у багатьох російських фільмах і серіалах.

Віталій Альшанський - фільмографія

  • 2020 Балабол
  • 2019 Іванови-Іванови
  • 2017 Майор Грім
  • 2016 Поліцейський з Рубльовки
  • 2012 Вероніка. Втрачене щастя
  • 2012 Цікава Варвара
  • 2011 Татусі
  • 2010 Про любоff
  • 2006 Снігова королева
  • 2004 Ми робимо Єралаш
  • 2003 Шик
  • 2003 Бумер
  • 2002 Бригада
  • 2001 Ідеальна пара
  • 1974 Єралаш

Як раніше повідомляв Главред, від раку померла актриса з фільмів Зоряні війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Популярне
Масло або маргарин: дивовижна правда від лікарівМасло або маргарин: дивовижна правда від лікарів Що привіз Зеленський з ПарижаЩо привіз Зеленський з Парижа У РФ анонсували масові бунти через Навального і згадали УкраїнуУ РФ анонсували масові бунти через Навального і згадали Україну Телеведуча 1+1 без ліфчика вийшла на сцену в шикарному образіТелеведуча 1+1 без ліфчика вийшла на сцену в шикарному образі У ФРН відреагували на слова Путіна про "червоні лінії" для ЗаходуУ ФРН відреагували на слова Путіна про "червоні лінії" для Заходу

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти