O. Torvald знову залишився без барабанщика - Hebi покинула групу

Дівчина-барабанщиця Hebi, яка дуже полюбилася багатьом, оголосила, що покидає групу O. Tоrvald. Женя Галич вже відреагував на рішення своєї барабанщиці.

Анастасія Середа - Hebi
Анастасія Середа - Hebi / Instagram

Анастасія Середа - справжнє ім'я Hebi, яка в 2019 році стала барабанщицею O. Torvald, і вона розлучилася з колективом, про що написала в своєму Instagram.

Одночасно, фронтмен групи О.Тorvald Женя Галич опублікував свою реакцію щодо рішення Hebi, і анонсував концерти на 2020 рік.

Фанати нарешті дізналися справжнє ім'я Hebi і її вік, але закидають всіх питаннями про причину рішення Hebi - музиканти описали її як "шляхи розійшлися". За словами Анастасії, вона переїхала в Росію.

"Хлопці, важлива інформація! Мене звуть Анастасія Середа і мені 21 рік)Так склалося, що я вирішила покинути групу О.Torvald. Наші шляхи, на жаль, розходяться, але я дуже рада тому часу, що ми провели разом. Я вдячна за те, що була тепло прийнята у сім'ю, спасибі за безцінний досвід, набутий тут, за тури, концерти, вписки і душевні розмови. Рухайтеся вперед, я вірю в вас, люблю і ніколи не забуду. Зараз я вже вдома, попереду дуже багато роботи. Я не збираюся припиняти барабанну діяльність, так що якщо тобі цікава моя творчість, залишайся зі мною і стеж за новинами", - пише вона.

false

"Давай до Росії, Москва, Пітер , можливостей багато!!!)", "я вже тут)", - пише вона.

false

Шанувальники масово дякують їй за музику і участь в O. Torvald.

"Дякую за цей яскравий рік в оторвальд. Сподіваюся побачити тебе в інших мегакрутих групах", "Дуже сумно((( Шалено вдячна тобі і Оторвальд, за те що я зробила крок на зустріч до своєї мрії!! Удачі тобі", "Малишка, ми сумуватимемо за тобою", "*звук розбитого серця*, але я все одно бажаю тобі удачі у всіх починаннях, дівчинка-вогонь! Шалено щаслива, що мені вдалося почути тобі з хлопцями. і звичайно, спасибі за самі затишні обнімашки", - пишуть в коментарях.

Женя Галич написав зворушливе прощальне повідомлення своєї екс-барабанщиці.

"Пливи, малишка. Попереду величезне море, зі штормами і штилями. По іншому ніяк. Ти зможеш. Я вірю, хоч і величезна діра всередині", - написав він.

false

Тим часом, на офіційному аккаунті на прощання з Hebi відзначили, що вона завжди залишиться частиною сім'ї O. Torvald.

Після закінчення карантину вони анонсують нові концерти.

"Минулий рік був для нас дуже насиченим та емоційним: новий альбом, нова музика, нові колаборації, нові люди в нашому житті. Але карантин привніс свої корективи. На жаль, іноді людські шляхи розходяться, бо вони по-різному дивляться на майбутнє.Сьогодні Hebi перестає бути частиною гурту, але залишається частиною нашої сім'ї. Ми вдячні їй за свій свіжий погляд на нашу музику, драйв та молодість)Мала, дякуємо за все, що ти для нас зробила, ти крута! А твоє обличчя і надалі буде нас радувати на тілі Курта Кобейна на постері у студії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, група заінтригувала новим барабанщиком.

Група О.Еorvald існує з 2005 року - вона була заснована в Полтаві, потім музиканти перебралися до Києва. Група заснована Женею Галичем і Денисом Мізюком. Група стала популярною завдяки своїй альтернативній музиці, з ухилом в метал, хард-рок і навіть іноді панк.

У 2017 році O. Torvald представили Україну на Євробаченні, але не перемогли. Група регулярно бере участь у всіх можливих фестивалях, і гастролює по Україні та Європі.

На карантині Женя Галич вів онлайн шоу на ютубі, де спілкувався з українськими селебрітіз.

O. Torvald Дискографія

  • О. Torvald (2008)
  • В тобі (2011)
  • Акустичний (2012)
  • Примат (2012)
  • Ти є (2014)
  • #нашілюдивсюди (2016)
  • Бісайди (2017)
  • Diller Kaifu (2019)

O.Тorvald – Склад

  • Євген Галич — вокал (2005-н. в), ритм-гітара (2011-н. у)
  • Денис Мізюк — соло-гітара, бек-вокал (2005-н. у)
  • Микола "Полярник" Райда — діджей, клавішні, доп. гітара (2008-н. у)
  • Євген Ільїн — бас-гітара (2017-н. у)

Колишні учасники

  • Hebi (Анастасія Середа) — ударні (2019-н. в.)
  • Олександр Солоха — ударні (2011-2017, 2018)
  • Олександр Нечипоренко — ритм-гітара (2005-2011)
  • Андрій Литвинюк — ударні (2005-2008)
  • Володимир Яковлєв — ударні (2008-2011)
  • Ігор Одарюк — бас-гітара (2005-2010)
  • Дмитро Маличев — бас-гітара (2010-2011)
  • Володимир Ярошенко — бас-гітара (2011-2014)
  • Микита Васильєв — бас-гітара, бек-вокал (2014-2017)
  • Вадим Колісниченко — ударні (2018)

Нагадаємо, перед початком карантину в Україні група Час і Скло оголосила про припинення свого існування.

Позитив і Надя Дорофєєва пояснили причини розпаду групи Час і Скло в спеціальному інтерв'ю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти