Помер співак Бока - Борис Давидян

В Америці помер відомий шансоньє Бока - Борис Давидян на 72 році життя.

Борис Давидян
Борис Давидян - причина смерті / @aramartirosyan

Борис Давидян помер в Лос-Анджелесі в 71 рік. Він страждав від тривалої хвороби легенів.

Про смерть Борила Давідяна повідомляє журналіст Ваге Казарян у своєму Facebook і співачка Ару Мартиросяна.

"RIP Борис Давидян (Бока)... дуже сумно", - пише він.

Відзначається, що Боки помер після тривалої хвороби, у співака були проблеми з легенями. Борису Давідяну було 71 рік.

Поки що відсутня інформація про те, чи пов'язана смерть Бориса Давідяна з Covid-19.

Ваге Казарян дізнався про смерть Бориса Давідяна від спільних друзів.

Бока — виконавець таких пісень, як Доля воровская, Цавт танем, Джана, Али-Баба і Звенит звонок.

Борис Давидян - біографія

Бока народився 28 квітня 1949 року в Баку у вірменській сім'ї. Він цікавився музикою, закінчив музичну школу, потім закінчив Ташкентський автодорожній інститут. читайте такожПомер творець Олімпійського ведмедика Віктор ЧижиковВін записав свій перший альбом у 1972 році. Потім почав співати і виступати, виконував навіть пісні Висоцького, отримав широку популярність в СРСР.

У 1988 році відвідав США, де записав альбом Доля воровская.

В 1989 році залишив Баку через політичні зміни, потім деякий час проживав у Єревані.

У 1995 році емігрував в США, оскільки вдома на нього завели кримінальну справу через зберігання зброї. Там жив і працював до 2020 року.

У Бориса Давидяна залишилася дружина, син, дві дочки і четверо онуків. Один з них – співак Жока, який часто виконує пісні дідуся.

Бока - Частка Злодійська дивитися на ютуб пісню:

Борис Давидян - пісні і дискографія

Альбоми:

  • 1972 г. Первый концерт
  • 1973 г. Второй концерт
  • 1974 г. Третий концерт
  • 1979 г. Четвертый концерт в Баку
  • 1981 г. Пятый концерт Опять в Тбилиси
  • 1982 г. Шестой концерт (при участии Исаака Ландера и Гарика Казаряна)
  • 1988 г. Доля воровская
  • 1995 г. Воспоминания
  • 1996 г. Привет из Америки
  • 1997 г. Для всех друзей
  • 2002 г. Мам, я твой сын…
  • 2003 г. Мой отец
  • 2005 г. Концерт в городе Владимире (DVD)
  • 2006 г. Концерт в Лесном (DVD)
  • 2007 г. Моя доля
  • 2008 г Мой отец
  • 2008 г Мой город
  • 2011 г Цена жизни
  • 2016 г Жить и любить

Сингли:

  • Али-Баба (1996)
  • Беженцы (1995)
  • В глазах туман (1997)
  • Вино в бокале (1999)
  • Где ты, юность моя (1995)
  • Джана (1999)
  • Долина солнца (1995)
  • Доля воровская (1975)
  • Ду-ду (2003)
  • Душа моя (2007)
  • Зараза (1997)
  • Звенит звонок (1980)
  • Колдун (1998)
  • Мама я твой сын (2006)
  • Молодость (2006)
  • На что похожи облака... (1995)
  • Письмо к матери (1979)
  • Поздней осенней порой (1995)
  • Рыжая (1975)
  • Тук-тук (2003)
  • Цавт танем (1975)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти