"Квіточка сексі": зірка серіалу Новенька топлес звела з розуму відвертим фото

Українська акторка Анна Тихомирова, відома за ролями в серіалі Новенька на новому і Dzidzio Перший раз, оголилася на пікантному фото.

Анна Тихомирова
Анна Тихомирова / Instagram

Українська акторка зірка популярного серіалу новенька на Новому каналі, Анна Тихомирова, яка зіграла головну роль також у фільмі Dzidzio Перший раз, побалувала шанувальників шикарними формами на пікантному фото.

Анна Тихомирова показала фото топлес з букетом в Instagram.

"Квіточки красиві", - грайливо підписала вона фото.

На знімку акторка влаштувала сексуальне шоу - без ліфчика з букетом квітів і в одних трусиках. Анна Тихомирова продемонструвала всі спокусливі пози, які могла на фото і відео, прикриваючи найпотаємніше тільки букетиком троянд і розпустивши волосся.

Шанувальники прийшли в захват від відвертої фотосесії екс-Супермоделі по-українськи.

Анна Тихомирова
Анна Тихомирова / Instagram
Анна Тихомирова
Анна Тихомирова / Instagram

"Така класна взагалі", "дівчина вам садівник не потрібен?)", "Кущики мої постригти","Шокуй під'їхав", "Ох ти ж сексі !!", "Кіс Кіс", "для кого ж тато квіточку ростив??", "Тато не знаю для кого", "ми теж хочемо знати", "яка красива", "згоден, красиві, а основний квіточку сексі", "MammmaMia hot герл", - пишуть їй в коментарях.

false
false
false
false
false

Анна Тихомирова-фільмографія

  • 2019 — Новенька — Анна-Марія
  • 2019 — Я все тобі доведу — Силкіна
  • 2018 — Чужі рідні — епізод
  • 2018 — Пес-4 — Рита
  • 2018 — DZIDZIO Перший раз — Квітка (головна роль)
  • 2018 — Здамо будиночок біля моря — епізод
  • 2017 — Друге життя Єви — Люся
  • 2016 — Поганий хороший коп — Олена
  • 2016 — Лист надії — епізод
  • 2016 — Заміж після всіх — Лора в юності
  • 2014 — Дворняжка Ляля — Христина

Також Анна Тихомирова взяла участь у проекті Супермодель по-українськи з Аллою Костромічовою, Сонею Плакидюк і Сергієм Нікітюком на Новому каналі.

Раньше Настя Каменських оголила тіло у ванній і завела шанувальників мокрими формами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти