Померла Ніна Кірсо - причини смерті і хвороба солістки Фрістайл

Важко хвора солістка Фрістайл " Ніна Кірсо померла 30 квітня.

Ніно Кірсо
Ніно Кірсо / Instagram

Ніна Кірсо померла в Полтаві в лікарні після важкого відновлення після інсульту в 2018 році. Незважаючи на поліпшення стану Ніни Кірсо, вона померла 30 квітня 2020 року.

"Годину тому не стало моєї улюбленої сестрички... Прошу молитися про рабі Божої Nina", - написала сестра Ніни Кірсо в Facebook.

Поки що Алла Кірсо мовчить про причини смерті Ніно Кірсо. Два роки Ніна Кірсо лікували від інсульту, який стався в 2018 році.

false

Ніна Кірсо - біографія

Ніна Кірсо народилася 4 серпня 1963 року, її родина була досить музичною - батько грав на Акордеоні професійно, а мати співала. В 7 років Ніна Кірсо пішла в музичну школу. Незважаючи на успіхи в музичній сфері, вона вирішила вступити в будівельний інститут і стала дипломованим інженером. Але потім вона приєдналася до групи Олімпія Анатолія Розанова.

У 1988 році склад Олімпії змінився, і вона стала називатися Фрістайл.

У перші роки фронтменом гурту був Вадим Казаченко, але в 1991 році він покинув колектив, розпочавши сольну музичну діяльність. Ніна Кірсо брала участь у запису всіх дев'яти альбомів групи. Весь жіночий репертуар колективу - це пісні, виконані Ніною. Найвідоміші з них: Кораблик любові, З днем народження, мама, Цвіте калина, Я тобі не вірю, Три сосни, Ліхтарі, Біла береза (дует з С. Дубровиным), Ти ні в чому не винен.

Ніна Кірсо - Фрістайл
Ніна Кірсо - Фрістайл / Instagram

Ніна Кірсо - родина

Ніна Кірсо вийшла заміж за Анатолія Розанова - для нього це був другий шлюб, і він був старший за неї на 9 років. Вона виховувала дочку Анатолія від першого шлюбу, а в 1988 році у них народився син Максим.

Подорослішавши, він став виступати разом з батьками.

Ніна Кірсо - хвороба

Ніни Кірсо стало погано 1 червня 2018 року. У неї стався крововилив в мозок, і 2 червня їй зробили операцію. Хоч життя Ніни Кірсо вдалося врятувати, вона впала в кому до 2019 року. На початку травня 2019 року рідні повідомили, що вона вийшла з коми. Однак стан її не поліпшився. Близькі інформували, що у Ніни Кірсо відкрилися очі, але вона перебувала в кататонічному стані.

Ніна Кірсо - дискографія

  • 1994 — Гріш ціна тобі;
  • 1995 — Жовті троянди;
  • 1995 — Біла акація;
  • 1995 — Прощай навіки, остання любов;
  • 1995 — Боляче мені, боляче;
  • 1995 — Ах, яка жінка;
  • 1997 — Цвіте калина;
  • 1997 — Кораблик любові;
  • 1997 — Черемха;
  • 2001 — Зоряний дощ;
  • 2002 — Фрістайл.

Фрістайл Кораблик любові дивитися онлайн кліп:

Нагадаємо, 8 серпня Група Фрістайл початку гастролі вперше після інсульту Кірсо - солістці Ніни Кірсо знайшли заміну в групі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти