Зірка серіалу Бідна Настя підхопив коронавірус

Російський актор кіно і театру Петро Красилов захворів коронавірусом і вже здав аналізи 5 травня.

Петро Красилів лікує коронавірус
Петро Красилов лікує коронавірус / moe-kursk.ru

42-річний Петро Красилов лікується від коронавіруса. Про це повідомив телеграм-канал Mash.

Російський актор, який запам'ятався по серіалам Бідна Настя і Не родись красивою, звернувся за допомогою в лікарню Москви 5 травня.

Йому зробили всі необхідні тести, які виявилися позитивними. В результаті, акторові призначили лікування, повідомляє джерело каналу.

До речі, в клініці йому провели комп'ютерну томографію легень та інші дослідження. Сам актор поки не коментує своє самопочуття.

Петро Красилов - біографія

Петро Красилов народився в Балашисі 3 червня 1977 року, в дитинстві він захоплювався спортом, і займався фігурним катанням, щоб не засмучувати маму. Він ріс без батька, який загинув, коли хлопчик був маленьким.

До театру він почав долучатися зі шкільного театрального гуртка. Однак, у новій школі Красилов потрапив в поле зору Бориса Голубовського, який взяв юнака відразу на 2-й курс театрального коледжу РАТІ. Потім він закінчив театральне училище і отримав диплом актора в 1999 році.

Він встиг зіграти у багатьох виставах, фільмах і серіалах.

Петро Красилов - фільмографія

  • 2003 — Бідна Настя — князь Михайло Рєпнін
  • 2004 — Гріхи батьків — Дмитро Павловський
  • 2005 — Не родись красивою — Роман Малиновський
  • 2006 — Все змішалося в домі... — Руслан Бобів (Люся)
  • 2007 — Пиріжки з картоплею — Юрій
  • 2008 — Друге дихання — Павло Макаров
  • 2008 — Королева льоду — Борис
  • 2008 — Політ фантазії — Микола Снєгірьов
  • 2008 — Звідки беруться діти — Павло
  • 2009 — Лапочки — Павло Принців
  • 2010 — Варення з сакури — Дмитро Воронцов
  • 2010 — Сильна слабка жінка — Артем
  • 2011 — Записки експедитора таємної канцелярії Семен Плахов
  • 2011 — Група щастя — масажист
  • 2011 — Гончі 4 — Валерій Хвостов (Хвіст)
  • 2011 — Здивуй мене — майор Зубов
  • 2012 — Матуся моя — Віктор
  • 2013 — Жити далі — Воротніков
  • 2013 — Ідеальний шлюб Віктор
  • 2014 — Повернешся — поговоримо — Іван Тихонов, художник
  • 2015 — Людмила Гурченко — Борис

Нагадаємо, учасниці Школи Леді на шоу" Від пацанки до панянки продовжують навчання на карантині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти