Помер Чедвік Боузман - зірка Marvel і Чорна Пантера

Американський актор Чедвік Боузман помер в 43 роки від онкології, якою він страждав вже багато років.

Чедвік Боузман
Чедвік Боузман / Reuters

Актор Чедвік Боузман помер вдома в Лос-Анджелесі - в колі сім'ї, пишуть західні ЗМІ.

Чедвік Боузман дізнався, що страждає від раку в 2016 році, і в своїх останніх фільмах, включаючи "П'ятеро однієї крові", він знімався між операціями і сеансами хіміотерапії. Про смерть актора стало відомо з його офіційних соцмереж.

Причиною смерті став рак товстої кишки, який з 2016 року прогресував до 4 стадії.

"Це було честю для його кар'єри зіграти короля Т'чаллу в Чорній пантері", - йдеться в офіційній заяві в Twitter.

Його сім'я вдячна за любов і молитви, і просить поважати їх горе і дати їм трохи приватності в цей важкий для них час.

Чедвік Боузман - біографія

Чедвік Боузман народився в 1976 році в Південній Кароліні. Він закінчив університет Говарда, отримавши ступінь бакалавра в галузі режисури. Потім поїхав до Англії, де продовжив навчання в Британській академії драми.

В університеті Чедвік Боузман почав грати на сцені, писати сценарії, і зняв свій перший короткометражний фільм. У свій вільний час Чедвік Боузман грав у баскетбол.

До 2013 року він грав епізодичні і другорядні ролі, поки його не помітили в Голлівуді.читайте такожПомер син Віктора Павлика

Кар'єра актора склалася з того моменту, коли він прямо на червоній доріжці в Цюріху дізнався від свого агента, що отримав роль в "Протистоянні" братів Руссо. Після цього його покликали в "Чорну Пантеру".

Однак найбільшу популярність Боузман отримав після ролі короля Т'чалли в Marvel. За неї в 2018 році Боузман отримав титул Актор року за версією People's Choice Awards.

Продовження Чорної пантери було заплановано на 6 травня 2022 року, і поки неясно, чи вийде цей фільм взагалі.

Чедвік Боузман
Чедвік Боузман-хвороба / Reuters

"Смерть Чедвіка спустошила нас. Він був нашим Т'чаллою, нашою Чорною пантерою і дорогим другом. Кожен раз, коли він приходив на знімальний майданчик, він випромінював радість і харизму, і кожен раз, коли він з'являвся на екрані, він створював щось незабутнє. Він зіграв безліч чудових людей у своїх роботах, він був кращим у цій справі. Він був таким же розумним, добрим, яскравим і сильним, як і будь-яка людина, яку він грав. Тепер він займає місце серед них, як ікона на століття. Сім'я Marvel Studios глибоко оплакує його втрату, і сьогодні ми сумуємо разом з його сім'єю", - сказав Кевін Файгі про смерть Чедвіка Боузмана.

Чедвік Боузман-фільмографія

  • 2003 - Третя зміна - Девід Вейфер
  • 2003 - Всі мої діти - Редж Портер Монтгомері #1
  • 2004 - Закон і порядок - Фостер Кейес
  • 2006 - C.S.I.: Місце злочину Нью-Йорк - Рондо
  • 2008 - Експрес: історія легенди спорту - Ерні Девіса Флойд Літтл
  • 2008 - Швидка допомога - Дерек Тейлор
  • 2008 - Детектив Раш - Декстер Коллінс
  • 2005-2006 - Лінкольн-Хайтс - Натаніель "Нейт" Рей Тейлор
  • 2009 - Обмани мене - Кейб Макнейл
  • 2010 - Невідомі особи - Сержант Грехем МакНейр
  • 2010 - Болота - Майкл Річмонд
  • 2011 - Касл - Чак Рассел
  • 2011 - Грань - Марк Літтл / Камерон Джеймс
  • 2011 - Детройт 1-8-7 - Томмі Вестін
  • 2011 - Правосуддя - Ральф "Флекс" Біман
  • 2012 - Кульове поранення - Лейтенант Семюель Дрейк
  • 2013 - 42 - Джекі Робінсон
  • 2014 - День драфта - Вонтаэ Мак
  • 2014 - Джеймс Браун: шлях наверх - Джеймс Браун
  • 2016 - Боги Єгипту - Тот
  • 2016 - Перший месник: Протистояння - Т'чалла / Чорна Пантера
  • 2017 - Послання від Кінга
  • 2017 - Маршалл Тэргуд - Маршалл
  • 2018 - Чорна пантера - Т'чалла / Чорна пантера
  • 2018 - Месники: Війна нескінченності - Т'чалла / Чорна Пантера
  • 2019 - Месники: Фінал - Т'чалла / Чорна Пантера
  • 2019 - 21 міст
  • 2020 - П'ятеро однієї крові - Норман
  • 2021 - А що якщо...? - Т'чалла / Чорна Пантера

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти