Помер Уолтер Олкевич - зірка фільмів Твін Пікс

Американський актор, який зіграв канадського злочинця Жака Рено у фільмах Лінча помер у вівторок 6 квітня.

Уолтер Олевич
Уолтер Олкевич / кадр з фільму Твін Пікс: вогонь, йди за мною

Актор Уолтер Олкевич помер в 72 роки вдома в Лос-Анджелесі після тривалої хвороби.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про смерть повідомив син актора - Зак Олкевич.

Уолтер 20 років боровся з хворобою, а також переніс безліч операцій на коліні, які призвели до поширення інфекції і лежачого способу життя. Це стало причиною того, що Уолтер змушений був робити тривалі паузи в акторській кар'єрі.

В результаті цього він став інвалідом, і його син кинув школу, щоб займатися батьком.

Крім сина, в живих залишилися його невістка Катріна Реннеллс, актриса і сценарист, а також онуки седі і Деклан Роберт.

Олкевич народився в 1948 році в штаті Нью-Джерсі. Дебютну роль він отримав в 1979 році, зігравши у фільмі Стівена Спілберга 1941. Після цього він знявся майже в сотні фільмів і серіалів - іноді в повноцінних ролях на весь фільм, іноді в ролі "жертви вбивства", яке розслідували.

Популярними називають його ролі Жака Рено в Твін Піксі Девіда Лінча, і роль в серіалі Грейс у вогні, який виходив спочатку 90-х.

Волтер Олкевич - фільмографія

  • 1979 - Тисяча дев'ятсот сорок перший - 1941 - Хіншоу
  • 1982 - Пісня ката - The Executioner's Song - Піт Гелован
  • 1982 - Блакитне і сіре - The Blue And The Gray - рядовий Гранді
  • 1983 - Весела компанія - Cheers - Уоллі Боделл
  • 1983 - Човен любові - The Love Boat - Леонард Глак
  • 1985 - Команда А - The A - Team - Джо Скрилов
  • 1986 - Створюючи жінку - Designing Women - Мейсон Додд
  • 1986 - Фелкон хрест - Falcon Crest - танцюрист
  • 1987 - Одружені... з дітьми - Married with Children - скрипаль
  • 1987 - Детективне агентство Місячне світло - Moonlighting - Леон Саммерс
  • 1988 - Закон Лос - Анджелеса - L. A. Law - Містер Хартвіг
  • 1989 - Розумник - Wiseguy - Джейкобсон
  • 1989 - Велика картина - The Big Picture - Бэйб Рут
  • 1990 - Твін Пікс - Twin Peaks - Жак Рено
  • 1990 - Метлок - Matlock - бармен
  • 1990 - Флеш - The Flash - Каллахан
  • 1991 - Життя триває - Life Goes On - Натан
  • 1992 - Твін Пікс: вогонь, йди за мною - Twin Peaks: Fire Walk with Me - Жак Рено
  • 1993 - 1996 - Грейс у вогні - Grace Under Fire - Дуглас Дуги бадьоро
  • 1993 - Бетмен - Batman: The Animated Series - Кармайн Фальконе
  • 1994 - Клієнт - The Client - Ромі
  • 1995 - Старі, добрі хлопці - The Good Old Boys - Товстун Гервін
  • 1997 - Профайлер - Profiler - директор санаторію
  • 1998 - Вбивця з минулого - Milo - директор школи Джек Уайатт
  • 1998 - Ковзаючі - Sliders - Бос
  • 1998 - Надія Чикаго - Chicago Hope - Гаррі Закович
  • 1999 - Дарма і Грег - Dharma & Greg - Хоуї
  • 2001 - Швидка допомога - ER - чоловік з Джорджії
  • 2002 - Любов вдівця - Everwood - Майк О ' Коннелл
  • 2017 - Твін Пікс - Twin Peaks - Жан - Мішель Рено

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Популярне
Лукашенко розкрив, що Путін пропонував Порошенку щодо ДонбасуЛукашенко розкрив, що Путін пропонував Порошенку щодо Донбасу Чи буде війна: як РФ і США використали загострення на ДонбасіЧи буде війна: як РФ і США використали загострення на Донбасі РФ призупинила авіасполучення з Туреччиною: Пономарьов назвав справжню причину рішення ПутінаРФ призупинила авіасполучення з Туреччиною: Пономарьов назвав справжню причину рішення Путіна Ексрадник Путіна назвав терміни й умови для примирення України та РосіїЕксрадник Путіна назвав терміни й умови для примирення України та Росії Шойгу оголосив про відведення військ Росії від кордонів УкраїниШойгу оголосив про відведення військ Росії від кордонів України

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти