Померла Таня Робертс - дівчина Бонда і модель Playboy

Американська акторка Таня Робертс померла після новорічних свят у 65 років.

Таня Робертс
Таня Робертс / Кадр з фільму Вид на вбивство

Акторка Таня Робертс померла в лікарні після важкої травми на апараті ШВЛ.

Як повідомляє TMZ, вона втратила свідомість, повернувшись додому з прогулянки зі своїми двома собаками. Жінку госпіталізували і підключили до системи штучної вентиляції легенів, однак, лікарі підкреслили, що коронавірусу у неї знайдено не було.

До госпіталізації Таня Робертс виглядала абсолютно здоровою, і навіть проводила відео-чати зі своїми шанувальниками. Лікарі не повідомили точну причину смерті Тані Робертс американським ЗМІ, але попередньо вона померла від отриманої на прогулянці травми.

Таня Робертс - біографія

Справжнє ім'я - Вікторія Лі Блум. Народилася в єврейсько-ірландській родині 15 жовтня 1955 року в Нью-Йорку, потім переїхала в Торонто, де почала модельну кар'єру. З 15 років знімалася у фотосесіях, почала співпрацю з модельними агентствами.

Вона позувала для Playboy, а також для безлічі телевізійних рекламних роликів. Вона займалася рекламою сонцезахисних окулярів Excedrin, Ultra Brite, Clairol і Cool Ray.

Таня Робертс також знялася в сміливих пригодницьких фільмах в жанрі фентезі, таких як Шина і Повелитель звірів, а також у кількох непристойних на той час комедіях, слешерах, бойовиках і навіть еротичних фільмах класу-В, таких як Гріхи бажання, Legal Tender, Глибоко всередині, Внутрішнє святилище, Нічні очі, Майже вагітна, Улюблені смертні гріхи і Пастка для туристів, а також у інших. Всього на її рахунку 41 фільм, серіал і шоу, починаючи з 70-х років. Вона запам'яталася в ролі дівчини Бонда Стейсі Саттон, у фільмі Вид на вбивство.

Таня Робертс-сім'я

Акторка була одружена з Баррі Робертсом, який помер у 2006 році. У них не було дітей. У неї є старша сестра Барбара Чейз .

Таня Робертс - фільмографія

Фільми

  • 1975 - Примусовий в'їзд - Ненсі Ульман
  • 1976 - Дівчатка Yum Yum
  • 1978 - Пальці - Джулі
  • 1979 - Пастка для туристів - Беккі
  • 1979 - Мрії про Каліфорнію - Стефані
  • 1979 - Ракетка - Бембі
  • 1982 - Повелитель звірів - Кірі
  • 1983 - Серця і обладунки - Анжеліка (Ізабелла)
  • 1984 - Шина - Шина]
  • 1985 - Вид на вбивство - Стейсі Саттон
  • 1986 - Кидок - Кендіс Вандерваген
  • 1988 - Чистилище - Карлі Арнольд
  • 1990 - Нічні очі - Ніккі
  • 1991 - Внутрішнє святилище - Лінн Фостер
  • 1991 – Легальна ніжність - Ріккі Реннік
  • 1992 - Майже вагітна - Лінда Алдерсон
  • 1993 - Гріхи бажання - Кей Іган
  • 1994 - В глибині душі - Шарлотта

Телефільми і серіали

  • 1978 - Зума Біч
  • 1979 - Бухта задоволень
  • 1979 - Найбільші герої Біблії
  • 1980 - Вайкікі
  • 1980 - 1981 - Ангели Чарлі - Джулі Роджерс - головна роль
  • 1982 - Човен кохання
  • 1982 - Острів фантазій
  • 1983 - Убий мене, убий тебе
  • 1994 - Закон Берка
  • 1994 - 1996 - Гаряча лінія
  • 1995 - Шовкові сліди
  • 1996 - Директива Пандори
  • 1997 - Мультсеріал братів Блюз
  • 1997 - Прилив
  • 1998 - Злі бобри
  • 1998 - 2001, 2004 - Це шоу 70 - х - Мідж Пінчіотті
  • 2002 - Поза центром
  • 2003 - Філлмор!
  • 2005 - Єва
  • 2005 - Перукарня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Популярне
"Вогонь": українська тенісистка роздяглася на гарячому фото"Вогонь": українська тенісистка роздяглася на гарячому фото "Розпусниця": російська модель безсоромно показала голе тіло"Розпусниця": російська модель безсоромно показала голе тіло "Крихітка на мільйон": Катерина Кухар сексуально засвітила груди, спустивши ліфчик з плеча"Крихітка на мільйон": Катерина Кухар сексуально засвітила груди, спустивши ліфчик з плеча Христина Асмус топлес розбурхала нескромним фотоХристина Асмус топлес розбурхала нескромним фото Ані Лорак показала величезні груди на пікантному фотоАні Лорак показала величезні груди на пікантному фото

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти