Звезда Playboy Памела Андерсон вышла замуж за своего телохранителя

Памела Андерсон снова связала себя узами брака / Daily Mail Heather Ross

Актриса Спасателей Малибу Памела Андерсон тайно вышла замуж в шестой раз.

53-річна американська актриса і фотомодель Памела Андерсон вийшла заміж в шостий раз. Обранцем знаменитості став її охоронець Ден Хейхерст.

Як повідомила зірка виданню Daily Mail, з майбутнім чоловіком вона познайомилася на початку 2020 року. З того моменту вони постійно проводили час разом і закохалися один в одного, перебуваючи на самоізоляції.

Приватне весілля відбулося напередодні Різдва на території заміського маєтку Андерсон на острові Ванкувер у Канаді.

Наречені відмовилися від пишного святкування на користь скромної церемонії без участі подружок нареченої, друзів і гостей.

"Я вийшла заміж на власності, яку купила у бабусі і дідуся 25 років тому, тут одружилися мої батьки, і вони все ще разом", - заявила 53-річна зірка Рятувальників Малібу.

З 1995 по 1998 рік Андерсон була одружена з рок-музикантом Томмі Лі. Від нього у неї двоє синів.

У 2006 зірка Playboy вийшла заміж за рок-музиканта, але шлюб розпався в 2007 році.

Американська актриса двічі виходила заміж за кінопродюсера Ріка Саломона. Перший раз вони одружилися в 2007 році, але вже в 2008 році розлучилися. Пізніше Андерсон і Саломон знову одружилися, але розлучилися в 2015 році.

20 січня 2020 року Андерсон зіграла таємне весілля з продюсером Джоном Пітерсом, з яким недовго зустрічалася в 1989 році. Але пара швидко розлучилася.

Раніше писав Главред, що Ольга Бузова таємно вийшла заміж на Мальдівах.

Автор: Мария Тупик
Новости сейчасКонтакты