Василиса Фролова удивила шикарной фигурой на горячем фото после родов

Василиса Фролова / instagram.com/vasyafrolova/

Молодая мама Василиса Фролова похвасталась фигурой, которую приводит в порядок после родов, и показала элегантное белье.

Українська телеведуча Василіса Фролова, яка нещодавно народила сина Родіона, показала пікантні фото і назвала свої параметри після пологів.

Телеведуча показала в своєму Instagram фото в чорній білизні, і розповіла, що у відповідь на 84% питань про стягування, вона вирішила показати, а не просто пояснювати.

Фролова носить білизну для вагітних з високою посадкою трусиків і ліфчик з чашками, які можна "відкидати", щоб швидше можна було почати грудне годування.

Дівчина виглядає приголомшливо, і викликала багато компліментів сексуальній фігурці і ніжкам. До того ж, ще не пройшло навіть кілька місяців після пологів, але сама телеведуча незадоволена, і зізналася, що в таких формах вона ще ніколи в житті не була.

"Ну, що ж будь ласка, милуйтеся. У таких апетитних обсягах я не була ніколи в житті. Місцями не впізнаю себе в дзеркало, але бігти розлучатися з придбаним поки не збираюся. Вибираю поступове повернення в колишню форму через м'які масажі, прогулянки і правильно підібрану коригуючу білизну", - говорить Василиса.

Василіса Фролова / instagram.com/vasyafrolova/

"Розумію, що скажете, не гнівай Бога, всім би так погладшати. Але талія 75 при стегнах 92 мені взагалі не ОК. тому, все ж залишаю це тут, щоб порівняти через півроку", - додала вона.

Василіса Фролова / instagram.com/vasyafrolova/

"Ти красуня-прекрасна", "Ви прекрасні, а талія повернеться!", "Фантастична жінка", "Ви виглядаєте шикарно", "Виглядаєте відмінно, як молода мама, яка щойно народила, а не як суповий набір", "Через 3 місяці все повернеться на своє місце і переживати не варто", - пишуть їй в коментарях.

Раніше Василіса Фролова розсекретила, на скільки схудла після пологів.

Як відомо, Василіса Фролова народила сина спочатку березня 2021. Вона натякнула на те, хто може бути його батьком.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты