Виконавицю головної ролі в сералі Кріпосна замінили

З'явилися перші достовірні подробиці про новий 3 сезон серіалу кріпосна. У серіалі замінили виконавицю головної ролі.

Кріпосна 3 сезон
Кріпосна 3 сезон - актори, сюжет і дата виходу / СТБ

Новий 3 сезон серіалу кріпосна виходить в 2021 році. Однак, в серіалі пройшли серйозні зміни, і не тільки в плані сюжетної лінії, але і акторського складу.

Улюблена героїня багатомільйонної армії шанувальників серіалу Катя Вербицька в перших двох сезонах пережила чимало випробувань: смерть коханого, поховання живцем, знущання жорстокої панночки і навіть ув'язнення в борделі. У 3 сезоні Кріпосної за сюжетом головна героїня постане перед глядачами іншою Катею, зміцнілою, більш впевненою в собі і сильнішою духом.

Творці серіалу прийняли рішення замінити головну героїню - досить сміливий крок. Тепер Катю Вербицьку гратиме 25-річна акторка Соня Прісс. Сам образ Каті буде більш сміливий, дівчина буде досвідченою і сильною.

Соня Прісс - біографія

Соня Прісс - російська актриса. Соня Прісс народилася 29 травня 1995 року в Санкт-Петербурзі. У 2020 році закінчила Російський державний інститут сценічних мистецтв (РИСИ), Акторська майстерня С.Д. Черкаського.

Соня Прісс
Соня Прісс / прес-служба

При цьому в кіно почала зніматися з 2017 року. Інформацію про особисте життя воліє приховувати.

Соня Прісс - фільмографія

  • 2017 - Крила імперії
  • 2018-2019-П'ять хвилин тиші. Повернення - Олена
  • 2018 - Друга перша любов - Аля
  • 2019 - Лицар нашого часу
  • 2019 - Неопалимий Фенікс - шанувальниця
  • 2019 - Сильна ти - Тая
  • 2020 - Срібні ковзани - Аліса
  • 2020 - Танці на піску
  • 2021 - Кріпосна 3 сезон

"У нас було надзвичайно складне завдання - знайти акторку на роль героїні, яку всі вже знають і люблять. Коли ми тільки починали зйомки першого сезону Кріпосної, це була історія простої дівчини, яку чекало багато випробувань і перешкод. Продовження Кріпосної - це історія нової Каті, яка багато чого пережила, і все це залишило помітні рубці. Перед нами тепер інша героїня, і їх не можна порівнювати", - прокоментувала зміни шоураннер серіалу Тала Пристаєцька.

Кріпосна 2021 - новий список акторів

  • Соня Прісс
  • Станіслав Боклан
  • Наталка Денисенко
  • Анна Сагайдачна
  • Марк Дробот
  • Фатіма Горбенко
  • Тарас Цимбалюк
  • Олеся Жураковська
  • Віктор Жданов
  • Максим Радугін
  • Сергій Стрельников
  • Федір Лавров
  • Аліна Коваленко
  • Наталія Васько
  • Слава Красовська

Точної дати виходу серіалу поки що немає, але офіційно зйомки почалися з осені 2020 року, і поки що ще не завершилися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів
Популярне
Помер відомий український актор, який знімався в серіалі СватиПомер відомий український актор, який знімався в серіалі Свати Золотий глобус 2021 - список переможців популярної кінопреміїЗолотий глобус 2021 - список переможців популярної кінопремії Warner Bros знімає фільм з темношкірим СуперменомWarner Bros знімає фільм з темношкірим Суперменом
Наступний матеріал

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти