Помер Девід Пол - причини смерті, біографія та фільмографія

Знаменитий американський актор-спортсмен Девід Пол помер вдома в США.

Девід Пол помер
Девід Пол помер - фільмографія і біографія / кадр з фільму

Актор і спортсмен Девід Пол помер у віці 62 років 6 березня. Його смерть підтвердив брат-близнюк Пітер, пише EOB News.

Девід Пол народився 8 березня 1957 Хатфорді, Коннектикут США.

Брат Пітер Пол розповів, що Пол помер уві сні. Поки що поліція і судмедексперти з'ясовують причини смерті Девіда Пола.

Близнюк-спортсмен знявся в культових Няньки, Придорожніх вбивць, Варварів, Вашингноском таксі та інших фільмах.
Він професійно займався фотографуванням, і писав вірші і пісні.

Девід і Пітер Пол дивитися онлайн ролик з фільму Варвари:

З юності Пітер і Пол займалися бодібілдінгом і навіть відкрили власний спортзал, однак пізніше залишили її заради переїзду до Каліфорнії. У 1980-х роках почали кінокар'єру.

Девід Пол - фільмографія

  • 1983 - Вашингтонську таксі
  • 1984 - Лицар доріг
  • 1984 - Хлопець з "Фламінго"
  • 1987 - Варвари
  • 1989 - Думай по-крупному
  • 1989 - Грабіжники з великої дороги
  • 1989 - Привид Голлівуду
  • 1992 - Подвійні неприємності
  • 1994 - Природжені вбивці
  • 1994 - Няньки
  • 2005 - Бездушний
  • 2013 - Таверна на розі Фейт-стріт

Девід Пол з братом займалися бодібілдінгом і вели не просто здоровий спосіб життя - вони активно розповідали про свою дієту, і залучали до неї всіх бажаючих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти