Помер легендарний актор Шон Коннері

Серед найвідоміших фільмів, де знявся Коннері, - "Убивство у Східному експресі", "Недоторкані" та "Індіана Джонс і останній хрестовий похід".

Шон Коннері
Шон Коннері помер/ wikipedia.org

Помер легендарний Шон Коннері - знаменитий шотландський актор. Символ "бондіани", успішного кінопроекту, який створений на основі романів письменника Яна Флемінга.

Про смерть знаменитого актора з посиланням на сім'ю Коннері повідомило в суботу, 31 жовтня, видання BBC. Причина смерті поки не відома.

Світову славу Шон Коннері здобув передусім завдяки ролі Джеймса Бонда одразу у сімох фільмах "бондіани".

Загалом на його рахунку - ролі у понад 70 стрічках. Серед найвідоміших фільмів, де знявся Коннері, - "Убивство у Східному експресі", "Недоторкані" та "Індіана Джонс і останній хрестовий похід".

Його акторська кар'єра тривала кілька десятиліть. Окрім "Оскара", на його рахунку - дві нагороди BAFTA та три "Золотих глобуси".

У серпні Шон Коннері відсвяткував своє 90-річчя.

Шон Коннері - фільмографія

1962 - Доктор Ноу

1963 - З Росії з любов'ю

1964 - Голдфінгер

1965 - Кульова блискавка

1967 - Живеш тільки двічі

1969 - Червоний намет

1983 - Ніколи не говори "ніколи"

1986 - Ім'я троянди

1987 - Недоторкані

1989 - Індіана Джонс і останній хрестовий похід

1995 - Перший лицар

1996 - Скала

1999 - Пастка

2000 - Знайти Форрестера

2003 - Ліга видатних джентльменів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів
Популярне
Холостячка 2020 - що було в 6 випуску 27-11-2020Холостячка 2020 - що було в 6 випуску 27-11-2020 Холостячка 1 сезон 6 випуск 27-11-2020 - хто пішовХолостячка 1 сезон 6 випуск 27-11-2020 - хто пішов Наталія Могилевська кардинально змінила іміджНаталія Могилевська кардинально змінила імідж 71-річна Пугачова після лазні приголомшила зовнішністю без макіяжу71-річна Пугачова після лазні приголомшила зовнішністю без макіяжу У співачки Юлії Волкової вдруге діагностували ракУ співачки Юлії Волкової вдруге діагностували рак
Наступний матеріал

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти