Відомий сербський актор отримав російське громадянство

Сербський актор Мілош Бикович, який останнім часом багато знімався в російському кіно і серіалах, отримав друге громадянство.

Мілош Бикович
Мілош Бикович / instagram.com/bikovic/

Відомий сербський актор Мілош Бикович, зірка фільмів Готель "Белград", Холоп і Лід, став громадянином Росії.

Як повідомляє видання Super.su, відповідний указ підписав президент Росії Володимир Путін.

Те, що 33-річний Бикович проживає в Сербії не стало перешкодою для дарування громадянства.

Бикович часто буває в Росії і продовжує активно зніматися в популярних проектах.

Мілош Бикович - фільмографія

  • 2004-2005 Долари йдуть - Стижу долари - Небойша Лютич
  • 2005-2006 Долари йдуть 2 - Стижу долари 2 - Небойша Лютич
  • 2006-2011 Біла тура - Бела лађа - Філіп Пантич
  • 2007-2008 Лелеки повернуться - Вратіће се роде - Філіп
  • 2009 Завдання: 10 хвилин - Задатак: Десет хвилина - Мілан
  • 2010 Монтевідео: божественне бачення - Монтевідео, Бог ті відео! - Олександр Тирнанич
  • 2010 Мішано м'ясо - Мішано месо - Приставучий
  • 2012 Капелюх професора Вуйіча - Шешир професора Кості Вујіћа - Міка Алас
  • 2013 Великий - Great - Нікола Радошевич
  • 2013-2014 Равна Гора - Лейтенант Гаріч
  • 2014 Коли любов запізнюється - Кад љубав Закасни - Радмило
  • 2014 До зустрічі в Монтевідео! - Монтевідео, мабуть се! - Александар Тирнанич
  • 2014 Одружений холостяк - Самац у шлюбу - Радміло
  • 2014 Сонячний удар - Микола (Кока)
  • 2015 Станемо чемпіонами світу - Біћемо прваці світла - Радомир Шапер
  • 2015 Духless 2 - Роман
  • 2015 Без кордонів - ігор
  • 2016-2017 Готель Елеон - Павло
  • 2017 Міфи - Ілля Курков
  • 2017 Крила імперії - Сергій Кірсанов - Двінський
  • 2017 Абсурдний експеримент - Апсурдні експеримент
  • 2018 Гранд - Павло
  • 2018 Лід - Леонов
  • 2018 За межею реальності - Майкл
  • 2018 Південний вітер - Јужні ветар - Петар Мараш
  • 2018 San - Kosta
  • 2019 Балканський рубіж - Балканська међа - Вук
  • 2019 Холоп - Гриша
  • 2020 Кома - Астроном
  • 2020 Готель Белград - Павло
  • 2020 Південний вітер - Јужні ветар - Петар Мараш
  • 2020 Магомаєв - Муслім Магомаєв

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Популярне
"Вогонь": українська тенісистка роздяглася на гарячому фото"Вогонь": українська тенісистка роздяглася на гарячому фото "Розпусниця": російська модель безсоромно показала голе тіло"Розпусниця": російська модель безсоромно показала голе тіло "Крихітка на мільйон": Катерина Кухар сексуально засвітила груди, спустивши ліфчик з плеча"Крихітка на мільйон": Катерина Кухар сексуально засвітила груди, спустивши ліфчик з плеча Христина Асмус топлес розбурхала нескромним фотоХристина Асмус топлес розбурхала нескромним фото Зірка Слуги народу показала принади на відвертих фотоЗірка Слуги народу показала принади на відвертих фото

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти