«Стыдно и противно»: замначальника Нацполиции озвучил наказание после изнасилования в Кагарлыке

В полиции, возможно, грядут кадровые чистки после происшествия с изнасилованием / УНИАН

Руководитель обещает, что виновные будут привлечены к уголовной ответственности.

Заступник начальника Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов пообіцяв масштабні звільнення в силових структурах після дій двох поліцейських із Кагарлика, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки і побитті чоловіка.

«Двоє поліцейських познущалися над чоловіком і жінкою прямо в поліцейському відділенні. Садизм в чистому вигляді... Один із них сьогодні звільнений із поліції за порушення службової дисципліни, яке зробив напередодні. Другий був вже «на виході», мав дисциплінарне стягнення — неповну посадову відповідність... Відверто соромно і гидко!» — зазначив Нєбитов в Facebook.

За словами правоохоронця, обвинувачені за свою кар'єру в силових структурах не відзначилися позитивними вчинками, а в результаті «плюнули в обличчя» усім співробітникам поліції.

Нєбитов пообіцяв, що винні будуть неодмінно притягнуті до кримінальної відповідальності, а деяких керівників поліції чекає звільнення.

«Ми повинні виявляти злочинців у своїх рядах, без різниці якою формою або маскою прикриваються ці люди. Це і є справедливість. Зробив – відповідай!», – підсумував правоохоронець.

Як раніше повідомлялося, в місті Кагарлик Київської області співробітники Внутрішньої безпеки Національної поліції затримали двох представників правоохоронних органів, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини.

Нагадаємо, Нацполіція повідомила про затримання двох співробітників правоохоронних органів, працюючих в Кагарлицком відділенні поліції. Оприлюднені їх імена і фотографії.

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты