Эта летняя одежда красивая, но сейчас она не в моде

Эта летняя одежда красивая, но сейчас она не в моде

Продавцы часто заманивают покупателей скидками на старые коллекции, но если хотите выглядеть стильно, постарайтесь не соблазняться на то, о чем нужно забыть.

Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram
Эти вещи вышли из моды Instagram

На карантині у всіх нас був час переглянути вміст своїх шаф й оцінити свої «запаси» на літо. Щоправда, було дуже холодно, сумно і повітря було просочене невизначеністю – тому, імовірніше, ви просто акуратно склали всі речі назад до шафи, а позбулися ви тільки від того, у що не влізли, і від чого морально втомилися. Звичайно, часом речі втягують настрій певної ситуації, в якій ми опинилися, і якщо вона була не дуже приємною, то річ для нас втрачає свою привабливість, навіть якщо ми її купили нещодавно і вона все ще в моді.

Як ви вже помітили, літо ніби наскочило на нас, і з курток та плащів ми на бігу змушені переодягатися в легкі сукні і сандалі. Але щоб виглядати стильно і відчувати себе впевнено, вам все ж потрібно знову провести ревізію шафи щодо того, чи немає в ній речей, які вийшли з моди.

Ми зібрали для вас добірку того, про що на це літо варто забути – мода 2020 показала їм червону картку, і вони не актуальні. Обов'язково ознайомтеся з нею, щоб випадково не купити те, що носити зараз не бажано. Зверніть увагу, продавці зазвичай заманюють покупців величезними знижками на старі колекції, але якщо ви хочете виглядати стильно, намагайтеся не помилитися і не спокушатися на те, про що слід забути.

Краще сьогодні шкодувати про те, що ви відмовилися від вигідної покупки, ніж завтра надто засмутитися через те, що ви промахнулися і придбали одяг, за яким тягнеться шлейф моди минулих років, яка вже відіграла свій сольний концерт.

Літній одяг, який вийшов з моди

Прощавайте, речі з V-подібним вирізом

Мода 2020 «прогнала» сукні й топи з глибоким V-подібним вирізом декольте. На зміну їм прийшло французьке квадратне декольте, яке було особливо популярне в 90-і, а також виріз декольте у формі серця, який огорне образ романтизмом. Насправді, виріз недооцінювати не можна – влітку він красномовний, як ніколи. Зверніть увагу, що квадратне декольте вимагає лаконічних прикрас.

Плаття з V-подібним декольте вже не в моді / Instagram

Забудьте про джинси скінні на літо 

Викидати джинси скінні не потрібно, вони періодично повертаються в моду, але влітку до них краще не торкатися. Хоча на початку року деякі модні оглядачі пророкували вузьким джинсам перші місця на модному олімпі, проте цього не сталося. Крім того, поки ще в моді джинси, шорти й штани з високою лінією талії – місця для низької посадки просто не знайшлося.

Джинси скінні вийшли з моди / Instagram

Не ведіться на велосипедки!

Сьогодні в інтернеті ви знайдете купу статей про те, що шорти-велосипедки в моді. Але не вірте всьому, що пишуть у Мережі. Їх виставляють на продаж продавці в Instagram, але це не тренд! Якщо ви не шукаєте шорти для дому або поїздок на велосипеді, то навіть не дивіться в їх бік. Крім того, своє останнє літо доживають подовжені шорти-бермуди - на їх зміну прийшли короткі жіночі шорти.

Велосипедки вийшли з моди / Instagram

"Солодкий зефір" уже всім набрид

Кілька років тому одяг рожевого кольору був бажаним – усіх жінок світу вабив колір солодкого зефіру, він випромінював чистоту і ніжність, і в шафах мільйонів виявилася купа милих рожевих суконь, топів та спортивних костюмів. Сьогодні в продажі такі речі теж є – але це не те, на що варто орієнтуватися, адже рожевий колір не в моді. У моді одяг кольору шафрану, океану і сьомги, а також малиновий колір – для тих, хто не може без рожевого.

Рожевий колір вже не в трендах / Instagram

Леопардовий принт не можна викинути

Поки одні стилісти переконують всіх, що леопардовий принт завжди в моді, і 2020 рік не виняток, інші наполягають на тому, що це літо не заслуговує на сукні й топи з тваринним принтом. Класика - стверджують перші, минуле століття - категоричні другі. А ми вважаємо так – одяг кольору леопарда або люблять, або ні, і якщо це частина вашого стилю – то носіть: модно чи ні – значення не має, адже якщо комусь не подобається, то він завжди буде тикати у ваш бік пальцем, а ті, хто любить – будуть дивитися з захопленням.

Леопардовий принт не для всіх / Instagram

Читати такожМи не знаємо, яким буде літо, але в моді приголомшливі сукні з 90-х: фотоНагадаємо, раніше Главред підготував добірку жіночих сумок, які ніколи не вийдуть з моди. Наприклад, це ділова сумка середнього розміру з жорстким дном і короткими ручками.

Новости сейчасКонтакты