Сериал Антиутопия - все подробности нового сериала Amazon

Антиутопия 2020 / Entertainment Weekly

Amazon подготовила сериал Антиутопия - перезапуск фантастического сериала Утопия о тайнах и заговорах правительства.

Утопія від Amazon виходить в 2020 році. Amazon Stuios зняли римейк однойменного британського серіалу, який виходив у 2013-2014 роках.

Перші кадри серіалу Антиутопія 2020 з'явилися в матеріалі видання EW.

На фото можна побачити головних героїв — четвірку шанувальників коміксів, які дізнаються про продовження графічного роману Антиутопія, в якому разом шукали зашифровані послання.

За сюжетом, за персонажами починає полювання загадкова організація Мережа, кілери, які хочуть, щоб ніхто не прочитав книгу. Героям допомагає дівчина на ім'я Джессіка Хайд — вона шукає зниклого батька і вірить, що саме комікс допоможе їй у цьому.

За словами шоураннера Гілліан Флінн, письменниці, яка причетна до створення Зниклої і Гострих предметів, вона хотіла переробити сюжет оригінального шоу, зробивши його більш приземленим, ще більш брудним і реалістичним, хоча і так серіал Утопія вважається одним з найбільш дивних.

Антиутопія 2020 / Amazon Studios / EW
Антиутопія 2020 / Amazon Studios / EW
Антиутопія 2020 / Amazon Studios / EW

Одна з головних змін у порівнянні з британським серіалом - більший наголос на таємниці і урядовій змові. Для цього вона ввела нового персонажа, Кевіна Крісті, якого зіграв Джон К'юсак , який грає мільярдера-філантропа, нібито пов'язаного з загадковою хворобою, виявленої вченими.

Антиутопія 2020 - актори і ролі

Утопія стартує в сервісі Amazon Prime Video восени 2020 року — точну дату творці поки не називають.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты