Кравчук откровенно высказался о Зеленском и кризисе

Леонид Кравчук заявил, что поддерживает политику нынешнего президента / Facebook Леонида Кравчука

Первый президент заявил, что полностью поддерживает политический курс Владимира Зеленского.

Перший президент України Леонід Кравчук озвучив свою позицію щодо політики нинішнього глави держави Володимира Зеленського.

Так, в ефірі телеканалу 112 Україна, перший лідер українців зазначив, що виступає за послаблення співпраці з МВФ, однак через епідемію COVID-19 влада була змушена вести переговори щодо нового кредиту, щоб "врятувати українців".

"Економічна криза почалася не тоді, коли Зеленський і "Слуга народу" прийшли до влади. Вона почалася набагато раніше. Маючи такий "запас міцності" ми маємо звертатися за допомогою", – сказав Кравчук.

Читати також"Путін зробив": Кравчук жорстко поставив на місце соратника Порошенка

Він також повідомив що слід досягти зниження впливу Заходу на Україну, однак зараз для таких дій немає можливостей.

"Повинні знайти можливості не брати в кредит... Але це не сьогодні треба починати. Сьогодні треба допомогти людям вижити! Мова йде про виживання! Закінчимо це нещастя, тоді..." – додав він.

Раніше Кравчук заявив, що досягнення миру на сході України є неможливим без рішучих і неординарних дій і поліпшення інституцій, створених на початку війни.

Також нагадаємо, Кравчук прокоментував мирний план нинішнього глави української держави Володимира Зеленського. За його словами, мирні ініціативи відповідають сформованій ситуації.

Новости сейчасКонтакты