У Зеленского оценили шансы на победу Украины в войне с Россией

Если Россия решится на эскалацию, получит мощный отпор - Данилов / УНИАН

В Украине выделяется не менее 5% ВВП на финансирование оборонной сферы государства.

Якщо Росія здійснить спробу ескалації військового конфлікту, Україна дасть потужну відповідь. У поточному році на фінансування оборонної сфери держави виділяється 5% внутрішнього валового продукту. Вже у 2021 році на сектор оборони і безпеки виділять майже 6% ВВП.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов під час вашингтонської відеоконференції з представниками українських організацій у США, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, сьогодні держава на оборону і безпеку витрачає 5% ВВП, наступного року на захист держави буде виділено вже 5,93% від внутрішнього валового продукту.

Тому Україна зможе впевнено відбити нову потенційну військову атаку РФ.

"Якщо раптом РФ зважиться на ескалацію, отримає потужну відсіч", - запевняє Данилов. Він вважає, що Україна обов'язково переможе у війні з Росією.Читати такожКлімкін спрогнозував найвірогідніший варіант закінчення війни на Донбасі

Також Данилов підкреслив, що Росія для просування своїх інтересів по всьому світу активно вкладає гроші в популярізацію політичних проектів, розрахованих на російськомовних людей.

Війна Росії та України

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты