У Зеленского предупредили Брюссель об опасных планах Путина по Евросоюзу

Россия ставит перед собой задачу изменения мирового политического порядке - Данилов / УНИАН

Россия ставит задачу максимального ослабления Евросоюза как политического игрока на мировой арене, считает Алексей Данилов.

Російський президент Володимир Путін зацікавлений в тому, щоб у Європейському Союзі відбулися серйозні зміни з метою переформатування світового порядку. Європа знаходиться в небезпеці у зв'язку з деструктивними планами Кремля, заявив секретар РНБО Олексій Данилов під час онлайн-дискусії Київського форуму безпеки.

За словами Данилова, Україна не є головною метою Росії, тому що ключове завдання Москви – зміна політичного порядку. За задумом Москви, зміни у ЄС повинні змусити Брюссель сісти за стіл перемовин.

"Для нього наша країна не є кінцевою метою. Для нього... повне переформатування ситуації у Євросоюзі, щоб він був посаджений за умовний стіл США-Росія-Китай - три країни, які повинні вирішувати, що буде в світі. Це його завдання, яке він не знімає з порядку денного, для цього йому треба розгойдувати Європу і Євросоюз", - підкреслив Данилов.Читати такожЯк Євросоюз покарає Росію за ув'язнення Навального

Конфлікт Росії та України

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты