Алена Шоптенко рассказала об адском периоде своей жизни

Алена Шоптенко / instagram.com/alena_shoptenko

Известная танцовщица и хореограф Алена Шоптенко очень и очень откровенно рассказала о трагическом событии, которое не так давно случилось в ее семье.

Відома танцівниця, хореограф і зірка шоу Танці з зірками Олена Шоптенко вперше публічно розповіла деталі смерті своєї матері, яка померла в травні 2020 року. Про це Шоптенко розповіла в рамках програми За очі.

За словами Олени, її мати довгі роки страждала через невиліковну хворобу. У жінки було дуже рідкісне захворювання крові. Про свою недугу вона не говорила дочці та іншим представникам сім'ї близько десяти років.

"Вона тримала в таємниці, не хотіла нікого вантажити. Як шкода, що вона це зробила. Як шкода. Вона хворіла 10 років лімфолейкозом - це захворювання крові. Але потім хвороба переросла в лімфому. Вона побачила це і сказала: "Ну все, мені кінець". Це був пекельний період. Ми намагалися лікувати, але це все не допомагало", – розповіла Шоптенко.

Олена Шоптенко з матір'ю / instagram.com/alena_shoptenko

У січні 2020 року її мати відсвяткувала 70-річний ювілей, а в травні померла. За словами хореографа, мама займала в її житті дуже велике місце і вона вдячна їй за все, що має зараз.

Читати такожОлена Шоптенко йде з танців з зірками - заява

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Новости сейчасКонтакты