Асмус покрасилась в черный цвет и вызвала подозрение фанатов

Кристина Асмус / Instagram

Российская актриса Кристина Асмус показала новое фото с черными волосами, и задалась вопросом, который озадачил фанатов.

Російська акторка днями приголомшила шанувальників тим, що несподівано пофарбувала волосся в чорний колір. Вона викликала в мережі несподіване обговорення своєї зовнішності такими різким змінами. Хейтери накинулися на неї за цей вчинок, і почули швидку відповідь Асмус.

Акторка в Instagram звернулася до своїх шанувальників і хейтерів, але викликала лише нові обговорення себе.

"Багато хто пише, що я довго плакала після того, як пофарбувалася. Не знаю, може на фото так здалося, тому що я була після нічної зміни і в салон приїхала дико втомлена. Але ви б бачили мене відразу після фарбування. Я скакала як божевільна від щастя. Мені дуже-дуже-дуже подобається новий образ!!! Проте......в рамках ролі. Для життя я назад хочу, як тільки можна буде))) і це саме... Я розумію, що вже поздняк кидатися... Але у мене питання - а реально взагалі потім свій ідеальний колір повернути?", - пишет вона.

На фото Христина позує в топіку, картатій сорочці, і чорній шкіряній курточці, демонструючи розпатлану зачіску.

Шанувальники зізналися, що цілком ймовірно, що колір волосся відновиться, а хтось навіть заявив, що це не справжнє волосся Асмус, а перука.

Христина Асмус / Instagram

Раньше Віра Брежнєва розчулила зворушливим фото з дочкою в її день народження.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты