Бывшая жена Виктора Павлика высказалась о нем после смерти сына

Виктор Павлик / Facebook

Лариса Созаева отреагировала на поведение своего бывшего и его новой жены после смерти его сына Павла.

Віктор Павлик важко переживає смерть сина Павла, який помер від раку. Але в соцмережах, на сторінках його колишньої і нинішньої дружин розвернувся непростий діалог.

Все пішло від того, що Катерина Репяхова записала відеоповідомлення в Instagram, в якому говорила про біль втрати і скорботу. Цим відео вона зачепила Ларису Созаєву, бо та в своєму Facebook звинуватила дівчину у піарі на горі, і зазначила, що Павло її не любив, і запропонувала скасувати траур і "не ганьбити себе".

Її слова отримали резонанс, і в коментарях її багато хто підтримав, вибухнувши критикою на адресу молодої дружини Віктора Павлика. Однак, несподівано скандал вщух - і Созаєва і Репяхова видалили свої матеріали з соцмереж.

"Хороші мої, дякую за підтримку! Прибрала пост. Сподіваюся мене зрозуміли! А ви всі просто офігенні!", - написала Лариса, в той час як Репяхова опублікувала текст, що не дозволить нікому "кривдити" Созаєву.

Однак, на тлі цього "діалогу", на Віктора Павлика обрушився шквал критики - за те, що він не був поруч, коли сталася трагедія, за те, що він продовжує роботу в шоу бізнесі, і знову - за те, що пішов з Катериною Репяховою.

Лариса Созаева рішуче припинила і цю тему новим постом в соцмережах.

"ЩЕ ОДНЕ ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ! Паша дуже любив батька, злився, переживав і прощав. І старший син Саша і Христинка - вони його діти - продовжують любити і підтримувати. Найбільш важливе для Віктора - це самореалізація, робота і допомога своїм дітям! Тому працювати йому необхідно! Не будемо це більше обговорювати! Спасибі, дорогі мої, за розуміння! ", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Віктор Павлик тяжко переживає втрату сина, і залишається нестабільним.

У мережі з'явилася пісня Павлика, слова до якої написав його син Павло.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты