Жена-расчленительница Энди Картрайта впервые обратилась к суду

Энди Картрайт / versusb.ru

Жена умершего Энди Картрайта, которого она расчленила высказалась в суде - это ее первое высказывание не через адвоката с момента вызова полиции.

Дружині Енді Картрайта Марині Коха ніяк не виберуть запобіжний захід - адвокати обох сторін влаштували дуже палкі суперечки, та й справа дуже дивна.

Захист Марини вважає, що її не можна брати під варту - немає прямих доказів, а адвокати репера наполягають, що підстава для вбивства є - це ревнощі. Марина Кохан зробила оголошення вперше з моменту оголошення подробиць смерті Енді Картрайта, пише видання Mash на мийці.

"Я хочу до дитини, під домашній арешт", - сказала Марина Кохан в суді по обранню їй запобіжного заходу.

Ірина Скурту оголосила, що невеликий конфлікт в родині дійсно був, але виглядав як "прийшов п'яний, попросив ще пива, йому не дали і все закінчилося".

Також, за її словами листування з Романенко - дружня, останні повідомлення було відправлено 20 березня, і нібито листів після смерті Олександра не було. Крім того, адвокати наполягають, що дружина намагалася реанімувати вже померлого Картрайта.

Адвокати репера заперечують: був мотив, був умисел, причина - ревнощі. Все ускладнює обставини і відсутність адекватних доказів і логіки вчинків. А дитина точно не буде в безпеці, "невинна людина такого не зробить".

Нагадаємо, що в Пітер їде мати Енді Катртайта, вона хоче домогтися справедливості.

Раніше стало відомо, що дружина Енді Катрайт спілкувалася з його коханкою, загрожувала їй і чоловікові

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты