Где логика 2021 - что показали в пятом выпуске шоу Нового канала - полное видео

Где логика Украина - 5 выпуск 23-03-2021 / Новый канал

В новом выпуске шоу Где Логика супермодель Алла Костромичева рассказала о шпаргалках, а актер Костя Трембовецкий открыл личный лайфхак, как сбросить вес.

В Україні 23 березня вийшов 5 випуск шоу Де логіка? на який прийшли зірки оп-моделі по-українськи та українські актори. За правилами, на шоу грали чоловіча та жіноча команди, які відповідали на запитання на логіку різної складності.

У п'ятому випуску програми зіграли пари друзів і колег по проектах Нового каналу: актори Improv Live Show Костянтин Трембовецький і Володимир Шумко, а також ведуча Супер Топ-моделі по-українськи Алла Костромічова і експерт проекту Соня Плакидюк.

Читати такожУкраїнські зірки розповіли про свої смішні промахи на шоу де логіка

За лаштунками шоу зірки поділилися деякими цікавими особистими фактами. Так, Костя Трембовецький розповів, що мотивує його худнути.

Де логіка 2021 / Новий канал

"У мене ніколи не було достатньо грошей для нелогічних покупок – каже Костянтин. - Але нещодавно придумав схему-купувати одяг на розмір менше, ніж у мене зараз. Це мотивує ходити в зал і правильно харчуватися. Адже поки я не схудну, все буде сидіти на мені "в обліпочку" і підкреслювати кожен зайвий грам".

Де логіка 2021 / Новий канал

Алла Костромічова відкрила секретик, що в студентські роки часто робила шпаргалки. І ховала їх під спідницею дуже цікавим способом.

"Щоб викладачі не побачили шпаргалки, я ретельно їх ховала. У мене була щаслива спідниця для іспитів. В її підкладці була кишенька. Ось туди я акуратно складала всі свої замітки – розповідає супермодель. - Зізнаюся, дуже рідко їх використовувала. Але зате допомагала одногрупникам, які ставали в чергу за моїми шпаргалками. Оскільки, у мене ідеальний почерк, а всі замітки були акуратно написані і пронумеровані за екзаменаційними квитками, то будь-хто міг їх брати і використовувати. Я завжди з радістю ділилася, а в нагороду отримувала допомогу при здачі лабораторних робіт".

Де логіка 2021 / Новий канал

Новий випуск шо Де логіка? на Новому каналі почався теж з цікавого факту. Ведучий Сергій Притула розповів, що 19 жовтня щороку відзначають Всесвітній день кучерявих людей. На честь цього він присвоїв Володимиру шумку звання президента Української філії святкування цього дня в якості бонусу до майбутньої перемоги.

Де логіка 2021 / Новий канал

Назви команди придумали дуже цікавим чином-один одному. Один учасник говорив прикметник, а другий іменник. Так, дівчата в грі називалися Калинова Сережка, а хлопці – Ніжний борщ.

У першому раунді Що спільного виграли чоловіки, на один бал обігнавши дівчат.

Другий раунд Третій зайвий пройшов завзято, і перемогу знову здобула команда хлопців з рахунком 5:4.

Де логіка 2021 / Новий канал

У третьому раунді Плюс-мінус учасники асоціативно складали картинки. Чоловіки дали 2 правильних відповіді, а дівчата - 3, тому перемога залишилася за ними.

У четвертому раунді Вгадай мене учасники вгадували на анімаційних роликах назви мультфільмів, фільмів і серіалів. "Взяли" раунд чоловіки. У фінал команди входили з істотним розривом - 3: 1.

Де логіка 2021 / Новий канал

У фінальному раунді логічний пінг-понг дівчата набрали швидкість і вразили своїм умінням розгадувати ребуси і знаннями в сфері спорту. Вони виграли в цьому випуску і отримали призи.

Де логіка 2021 5 випуск дивитися 23-03-2021: повне відео шоу

Нагадаємо, всі нові випуски шоу де логіка 2021 виходять на Новому каналі по вівторках о 19-00.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты