Лига Смеха 2021 - назвали список тренеров будущего сезона

Лига Смеха 2021 / 1+1

Новый сезон 7 Лиги Смеха выходит под лозунгом "Битва Титанов". Кто возглавит борьбу за первое место в Лиге Смеха - читайте на Главреде.

Новий сезон шоу Ліга Сміху виходить на 1+1 9 лютого. У новому сезоні глядачі побачать і Лігу сміху, і Вечірній Квартал.

Новий чемпіонат України з гумору пройде під гаслом "Битва Титанів", адже кращі команди всіх сезонів і за всю історію Ліги Сміху зберуться на одній сцені.

Новий сезон пройде з суттєвим оновленням складу зіркових тренерів, яких цього разу обиратимуть саме команди учасників.

Тренери Ліги Сміху 2021

Напередодні прем'єри телеведуча Маша Єфросиніна, яка вперше буде тренером на шоу Ліга Сміху, розповіла, як почувається в новій ролі.

"Ні для кого не секрет, що я дуже хотіла бути тренером Ліги Сміху, адже для мене гумор - це ліки від усього. Коли мені подзвонили в кінці двадцятого року і запропонували стати тренером, я була за кермом. Мені довелося припаркувати машину, адже у мене почалося неймовірне серцебиття через хвилювання. Я раптом усвідомила, що це найкраща новина за весь 20-й рік. Це справжній подарунок. Тому в новій ролі я відчуваю себе дещо схвильованою, мені трохи страшно. Хоча я ніколи не боялася сцени, адже моя кар'єра налічує десятки розважальних шоу. Але Ліга Сміху - це квінтесенція гумористичного жанру, для мене це новий виклик, нове випробування", - каже вона.

Ліга сміху / прес-служба

"Друзі! У мене для Вас прекрасні новини - в новому сезоні Ліги Сміху: Битва Титанів я став тренером. Збулася моя мрія. Дуже хотів опинитися в тренерському кріслі і неймовірно щасливий, що приймаю участь саме в такому сильному сезоні. Ліга Сміху - це центр гумору, який я обожнюю. Саме тут сплітаються енергії, що мають цілющі властивості, тому ми тут всі апріорі довгожителі. Вітаю всіх нас з початком грандіозного сезону", - говорить Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін / Ліга Сміху

А ось співак Володимир Дантес, який вже не в перший раз сяде в тренерське крісло шоу, розповів, як відреагував на появу нових колег у проекті: "Оновлений склад тренерів - це чудово. З'явилися нові обличчя, а отже комікам, титанам гумору є над ким жартувати. Від нового сезону я очікую головного - якісного гумору".

Ведучими нового сезону Ліги Сміху стали Євген Кошовий і Потап.

Нагадаємо, з січня 2021 у Росії запустили свою Лігу Сміху.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты