Букингемский дворец удалил биографию Меган Маркл

Меган Маркл / Форс-Мажоры скриншот

После обновления на сайте королевской семьи Великобритании, страничка с биографией Меган Маркл существенно растеряла информацию.

На сайті королівської сім'ї Великобританії відбулися зміни в біографії Меган Маркл. Її скоротили до мінімуму, а інформацію про її соціальну та благодійну роботи і життя до весілля перемістили і видалили.

У біографії Меган Маркл розгорнуту історію замінили короткою заміткою, пише видання The Sun.

Зі статті пропала інформація про соціальну роботу Меган Маркл в США а також про її підтримку феміністок і вкладу в їх справу. Крім того, пропали всі згадки про її кар'єру як акторки, і немає згадок про серіал Форс-Мажор. Замість цього згадується про її поїздки з принцом Гаррі, їх сина Арчі, і відмову бути "старшими членами королівської сім'ї".

Однак, все ж зазначено, що Меган продовжує соціально важливу благодійну роботу.

Інформація про її соціальної роботи та фемінізм були перенесені в інші розділи сайту, наприклад, про благодійність королівської сім'ї.

Західні ЗМІ звернулися за коментарем цієї ситуації, і відповідь дав прес-секретар Букінгемського палацу для MailOnline: "Сайт регулярно оновлюється, щоб відображати роботу членів королівської сім'ї".

Нагадаємо, що недавно на принца Гаррі і Меган Марк накинули еко-активісти, які зловили пару на злісному порушенні своїх же слоганів і пропаганди про захист навколишнього середовища.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты