Названа настоящая причина смерти Армена Джигарханяна

Степан Джигарханян / Instagram

Сын актера назвал настоящую причину смерти Армена Джигарханяна, которого похоронили 17 ноября.

Армен Джигарханян помер 14 листопада 2020 року. Спочтаку причиною смерті Армена Джигарханяна назвали його проблеми з нирками. Але насправді все виявилося не так.

Як пише Співрозмовник, син Армена Джигарханяна заявив, що його батько помер через відмову нирок, спровоковану ускладненнями від цукрового діабету.

"Озвучений як мною, так і іншими джерелами медичний висновок про причину смерті Армена Борисовича свідчить: відмова нирок на тлі ускладнення цукрового діабету", - заявив він.

Слова Степана Джигарханяна спровоковані поведінкою колишньої дружини його батька.

Колишня дружина Джигарханяна постійно розповідала, що Армен вмирав у муках, і роздавала інтерв'ю все підряд. Це розізлило сина актора.

"Віталіна, виявляється, зовсім не піаністка, - каже Степан. - Вона тепер - світило медицини. Причому, такого масштабу, що дозволяє собі ставити діагнози на відстані".

Син Армена Джигарханяна втомився від заяв Віталіни про життя його батька, до якої піаністка в останні роки не мала нікого відношення.

"Цимбалюк-Романовська залишилася вірна собі, вирвала слово з контексту і стала старанно розігрувати карту "пролежнів 4-го ступеня", "загальної гангрени" нібито через відсутність догляду, -вважає Степан Джигарханян. - Старанно кошмарить цим і донині, благо рівень купки її шанувальників легко це дозволяє. Простіше кажучи - навмисно плутає причини і наслідки. Старий наївний прийом, який іноді працює при зверненні до відсталої частини аудиторії", - пояснив він.

Більше його розлютило те, що вона посилалася на його слова в коментарі програми "Пусть говорят". За словами чоловіка, дівчина перекручує його слова.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты