Объявили полный список номинантов на премию Yuna 2021

Yuna 2021 - список номинантов / @YUNA.MUSICAWARDS

В Киеве прошла церемония, на которой объявили номинантов на премию Yuna 2021, среди которых музыканты, которые отличились с ноября 2019 года.

У середу, 9 грудня, Оргкомітет Національної музичної премії Yuna назвав номінантів 2021 року. Їх урочисте оголошення відбулося в закладі Healthy Fast Food Outlet у присутності представників ЗМІ та українських артистів. Згідно з карантинними правилами, що діють в Україні, кількість гостей на заході була обмежена і не перевищувала допустимі норми.

Організатори Yuna отримали конверти зі списками претендентів на нагороду прямо під час церемонії - від представника компанії Deloitte Ukraine, яка є гарантом чесності голосування журі Премії. У 2021 році номінантів і переможців Yuna обирають 79 експертів.Читати такожЗ'явився рейтинг кращих серіалів 2020 від IMDb

На премію висувалися роботи українських виконавців, які вийшли в період з 1 листопада 2019 року по 31 жовтня 2020 року. Премія Yuna 2021 буде вручена в 17 номінаціях.

Повний список номінантів Yuna 2021

Краща виконавиця:

Кращий виконавець:

Краща поп-група:

Краща рок-група:

Відкриття року:

Кращий відеокліп:

Кращий альбом:

Краща Пісня:

Краща пісня іншою мовою:

Кращий електронний хіт:

Кращий хіп-хоп-хіт:

Інший формат:

Кращий Дует / Колаборація:

Кращий естрадний хіт:

Найкраще концертне Шоу:

Список претендентів в категорії "Кращий менеджмент артиста" буде сформований оргкомітетом 10 грудня. Згідно з регламентом, в цій номінації змагатимуться менеджери і компанії, які працюють з артистами, які були номіновані в категоріях "Краща виконавиця", "Кращий виконавець", "Краща поп-група", "Краща рок-група".

Голосування в номінації " Краща пісня до фільму" цього року буде проходити тільки у фінальному турі. Експертна Рада премії через невелику кількість претендентів (що пов'язано з обмеженою кількістю кінопрем'єр в умовах карантину) вирішила всіх 6 претендентів номінувати автоматично. Ось вони:

Десята, ювілейна церемонія нагородження Національною музичною премією Yuna відбудеться 30-31 березня 2021 року в київському Палаці " Україна". Там будуть оголошені імена переможців Yuna 2021. Під час проведення шоу будуть дотримані всі карантинні вимоги, які будуть обов'язковими на той час.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты