Слепой на один глаз свидетель Ефремова утверждает, что ДТП устроил некто другой

Михаил Ефремов / Lifeshot

Тайный свидетель Михаила Ефремова дал показания в суде по делу о смертельном ДТП от 8 июня 2020. Выпивавший и с плохим зрением молодой человек уверен, что ДТП устроил не Ефремов.

Таємний свідок Михайла Єфремова, якого звуть Олександр Кобець, в суді оголосив, що з водійського місця джипа актора виходив молодий чоловік без сивини - тобто не Михайло Єфремов. Про це пише телеграм видання Lifeshot з суду.

Олександр Кобець сліпий на одне око, а на другому в нього мінус три. Про це він заявив, відповідаючи на питання звинувачення. Пашаєв стверджує, що було багато бажаючих свідчити, але тільки Кобець пройшов перевірку на поліграфі. При цьому результати перевірки він надати не зміг.

За словами Олександра, в день аварії свідок випив разом з другом півтора літра "Балтики 9". Але заявляє, що незважаючи на все це запам'ятав, що у людини, яка сиділа на водійському сидінні, були карі очі, а волосся не сиве. Читати також"Нічого не пам'ятає": дружина Єфремова розповіла, як він п'є

"Я бачив обличчя тієї людини за кермом, йому років 38-37, може 35. Темне волосся, коротка стрижка, росіянин. На ньому була темно-сіра футболка і жилетка. Болонева - ось такого кольору, може навіть чорна футболка, а на ній зверху жилетка ", - говорить він.

При цьому, особа, яку описує "ключовий" свідок захисту Єфремова, дивним чином схожий на актора Івана Стебунова, якого раніше підозрювали, що він був з Єфремовим в одному авто.

Сам Іван заявив, що вони з дружиною приїхали на місце аварії пізніше.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты