Стас Костюшкин рассказал об оральном изнасиловании в детстве

Стас Костюшкин / Youtube Алена, блин!

Солист Чай Вдвоем Стас Костюшкин публично объявил, что в детстве незнакомец устроил групповое изнасилование с участием Стаса.

Музикант соліст Чай Вдвоем Стас Костюшкін зізнався, що був зґвалтований чоловіком у другому класі, коли йому було близько 8 років - незнайомець влаштував їм з друзями групове зґвалтування, погрожуючи смертю.

Стас Костюшкін розкрив правду про своє дитинство в інтерв'ю на програмі Альона, блін!

Причому, його родичі несподівано сильно негативно поставилися до зізнань, і засудили його, коли він в перший раз заговорив про це. Зараз Стас пояснив, що розповідає це через страх за своїх дітей, щоб вони не потрапили в таку ситуацію, і не боялися, як він.

"Дзвонили всі родичі. Запитували: "Навіщо ти це розповів?". Я тоді відповів, що озвучив це через страх. Страх за своїх синів", - заявив Костюшкін.

Все сталося, коли маленький Стас грав з друзями в досить безлюдному місці.

"Ми вп'ятьох поїхали на поле. Нам по вісім років. Ми граємо, а потім я бачу, що хтось іде. Здоровий хлопець. Я відразу побіг в палісадник. Він, побачивши мене, каже: "Пацан, ти повернешся?". Я стою, мені шалено страшно. Я розумію, що нічого доброго не може бути", - розповів співак.

Чоловік досить сильно налякав Стаса: "Ти тоді батькам ось цих чотирьох передай, де я їх закопав".

Стас тоді зрозумів, що зараз його друзів вб'ють.

"У мене трусяться ноги, але я повернувся назад. А він каже: "Всі лягайте". Він нас поклав усіх на землю, скомандував відкрити рота. Ми відкрили... ", - говорить він.

Співак розповів, як чоловік вчинив оральне насильство над кожним з них.

"Я тоді ще намагався запитувати, навіщо він це робить. Я не розумів, навіщо це відбувається, і що це", - шокував подробицями музикант.

Співак розповів, що донині пам'ятає, як від ґвалтівника пахло тютюном, і привкусв роті - і він не забув нічого з того жаху

"Мені зараз 48 років, я нічого не забув, я все пам'ятаю. Ми тоді пішли і домовилися ніколи нікому про це не говорити", - розповів виконавець.

Вони розуміли, що нічого хорошого тільки що не сталося, але розповідати про це дорослим побоялися.

Стас Костюшкін розповів, що коли все закінчилося, вони побачили, що недалеко була ціла банда - вони його чекали. І скоріше за все він зробив це тому що заклався - діти ще тоді зрозуміли, що їх могли б убити, якби вони відмовилися.

У підсумку, він сказав, що він би вбив того, хто б міг зробити таке з його дитиною.

Стас Костюшкін - Альона, блін! дивитися онлайн інтерв'ю 28-05-2020:

Раніше дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко стала жертвою домагань, і ледь не зґвалтували в 19 років

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты