TamerlanAlena презентовали новый клип на свой хит Святая вода

Новый клип Святая вода / TamerlanAlena кадр из клипа

Популярный украинский дуэт TamerlanAlena записал клип на свой новый хит Святая вода.

Артисти TamerlanAlena випустили кліп свята вода на музичних майданчиках країни.

Як повідомляють самі творці, вийшла розповідь у вигляді короткометражного фільму, в якому показані три сюжетні лінії життєвих злетів і падінь, знайомі кожному з нас.

"Бувають моменти, коли всі проблеми накопичуються разом і життя підставляє нам підніжки, - розповів дует TamerlanAlena. - Після таких падінь обов'язково відбувається той самий чарівний момент оновлення і перезавантаження, і ми з новими силами продовжуємо підкорювати свої цілі і вершини, піднімаємося і йдемо далі".

TamerlanAlena / прес-служба

Назва роботи - "Свята вода" - повністю уособлює події в кліпі - в процесі зйомок на TamerlanAlena було вилито більше 200 літрів води з розпилювача, конструкцію для якого команда створювала спеціально в студії.

"Вода, чи то сльоза чи дощ, є символом очищення. Святою водою ми, як би змиваємо весь груз і негатив, трансформуючи його в позитивний результат. Всі проблеми на роботі, у творчості, або у відносинах налагоджуються, і ми готові до нових звершень", - вважають співаки.

TamerlanAlena / прес-служба

Кліп був знятий у двох містах-мільйонниках України - Києві та Харкові. Режисером відеороботи виступив Олексій Островой, а ідея народилася у пари під час відпочинку в Дубаї. Спеціально для кліпу була запрошена художниця, яка в реальному часі малювала обкладинку треку на полотні, розміром 3 на 4 метри.

Як раніше повідомляв Главред, Слава Камінська почала сольну кар'єру і випустила пісню 911.

Новости сейчасКонтакты