Украинский телеведущий сообщил о преследовании

Максим Узол / Новый канал

Украинский телеведущий Максим Узол, ведущий реалити "У кого больше?", рассказал, как местные реагируют на иностранцев

Для нового випуску шоу "У кого більше?", яке показує Новий канал, телеведучі та журналісти Максим Узол і Ольга Манько вирушили на 3 дні на острів Мадагаскар, де повинні були вижити і заробити побільше на найдивніших роботах.

На Мадагаскарі і в інших африканських країнах до білошкірих ставляться вороже. Це відчув на собі телеведучий Максим Узол відправившись у відрядження на острів. Хлопцеві довелося шукати роботу в найвіддаленіших куточках Мадагаскару, серед людей, які мало не вперше бачили європейця. Він пережив дивні і моторошні моменти під час зйомок.

"Важко було насамперед морально, – зізнається ведучий "У кого більше?"- Тому що білий для африканців - мішок з грошима. І коли я підходив і щось питав, тим більше, про роботу, до мене відразу ставилися з недовірою. А ще вони не могли повірити, що мені також можуть знадобитися гроші, що я їх економлю. Так що, коли хотів купити пляшку води, називали мені в три або і в п'ять разів більшу ціну".

Іноді Максим Узол навіть відчував себе в небезпеці. Коли він шукав роботу в самому серці столиці Мадагаскару - Антананаріву, він пережив справжній жах.

На ринку, хлопця весь час супроводжували більше двадцяти африканських чоловіків різного віку, і складно було визначити, які у кого наміри. Зрештою, йому довелося викласти грошей, щоб убезпечити себе.

"Як розповіли місцеві, до білого на африканському ринку ставляться не тільки з недовірою, а й агресивно, – пояснює ведучий Нового каналу. - Їх називають колонізаторами. І кожен має намір пограбувати".

Тому, щоб на нього не напали, поки він намагається заробити, Максиму Узолу довелося заплатити за свій супровід кілька тисяч аріарі.

Нагадаємо, що в Індонезії українську телеведучу витягли з каналізації з мертвими щурами і покидьками.

Всі нові випуски шоу "У кого більше?" на Новому каналі виходять щопонеділка о 19-00.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты