Почему умер Дмитрий Дяченко: назвали причины смерти американо-украинского актера

Дмитрий Дяченко / Кадр из фильма Они смотрят

В сети показали отчет экспертов по вскрытию актера Дмитрия Дяченко, который таинственно умер 20 апреля 2020.

Американський актор українського походження Дмитро Дяченко помер від передозування лікарськими засобами для серця в 52 роки.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на звіт експертів щодо розтину Дмитра Дяченка, який опинився у розпорядженні редакції.

Дмитро Дяченко помер від випадкового передозування фентанілу і валіуму.

"За даними Управління судово-медичної експертизи в Дейтона-Біч, штат Флорида ... Офіційна причина смерті Дмитра вказана як поєднання токсичності фентанілу і діазепаму", - йдеться в повідомленні.

За інформацією TMZ, Дмитро Дяченко також страждав від кардіомегалії - збільшеного серця - і мав помірну хвороба коронарної артерії. У звіті також зазначено причину смерті в результаті нещасного випадку після "зловживання забороненими наркотиками при прийомі ліків за рецептом".

Експерт стверджує, що Дмитро Дяченко "отримав травму від удару струмом [при 220 в], перебуваючи на роботі за кілька днів до того, як його знайшли мертвим в своєму будинку", але медичний експерт в кінцевому підсумку виключив відстрочену аритмію через ураження електричним струмом в якості причини смерті Дмитра Дяченка.

У звіті також говориться, що у Дмитра були знайдені давні рецепти на гідрокодон і діазепам, але не було знайдено рецепта на фентаніл.

Нагадаємо, Дмитро Дяченко помер 20 квітня від проблем з серцем - його знайшли у власному будинку. Він відомий епізодичними ролями майже в 40 фільмах і серіалах, а також озвучці багатьох ігор.

Дмитро Дяченко народився в США в сім'ї українського емігранта і американки з грецькими і шведськими коріннями 11 квітня 1968 році. Його приваблювало мистецтво - він вчився грати на класичній гітарі, і займався музикою. У 1997 році став грати в кіно. Серед його фільмів - Солдат Джейн, серіали Кістки, CSI: місце злочину, і інші. Знімався він до 2017 року.

Дмитро Дяченко Фільмографія

Дмитро Дяченко - Фільми

Дмитро Дяченко Серіали

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты