Умерла Таня Робертс - девушка Бонда и модель Playboy

Таня Робертс / Кадр из фильма Вид на Убийство

Американская актриса Таня Робертс умерла после новогодних праздников в 65 лет.

Акторка Таня Робертс померла в лікарні після важкої травми на апараті ШВЛ.

Як повідомляє TMZ, вона втратила свідомість, повернувшись додому з прогулянки зі своїми двома собаками. Жінку госпіталізували і підключили до системи штучної вентиляції легенів, однак, лікарі підкреслили, що коронавірусу у неї знайдено не було.

До госпіталізації Таня Робертс виглядала абсолютно здоровою, і навіть проводила відео-чати зі своїми шанувальниками. Лікарі не повідомили точну причину смерті Тані Робертс американським ЗМІ, але попередньо вона померла від отриманої на прогулянці травми.

Таня Робертс - біографія

Справжнє ім'я - Вікторія Лі Блум. Народилася в єврейсько-ірландській родині 15 жовтня 1955 року в Нью-Йорку, потім переїхала в Торонто, де почала модельну кар'єру. З 15 років знімалася у фотосесіях, почала співпрацю з модельними агентствами.

Вона позувала для Playboy, а також для безлічі телевізійних рекламних роликів. Вона займалася рекламою сонцезахисних окулярів Excedrin, Ultra Brite, Clairol і Cool Ray.

Таня Робертс також знялася в сміливих пригодницьких фільмах в жанрі фентезі, таких як Шина і Повелитель звірів, а також у кількох непристойних на той час комедіях, слешерах, бойовиках і навіть еротичних фільмах класу-В, таких як Гріхи бажання, Legal Tender, Глибоко всередині, Внутрішнє святилище, Нічні очі, Майже вагітна, Улюблені смертні гріхи і Пастка для туристів, а також у інших. Всього на її рахунку 41 фільм, серіал і шоу, починаючи з 70-х років. Вона запам'яталася в ролі дівчини Бонда Стейсі Саттон, у фільмі Вид на вбивство.

Таня Робертс-сім'я

Акторка була одружена з Баррі Робертсом, який помер у 2006 році. У них не було дітей. У неї є старша сестра Барбара Чейз .

Таня Робертс - фільмографія

Фільми

Телефільми і серіали

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты