Жена Ефремова выиграла суд у коммунальщиков мужа

Михаил Ефремов / youtube

Софье Кругликова с успехом завершила суд против московских коммунальщиков, которые отказывались выплачивать компенсацию за ущерб.

Дружина Михайла Єфремова Софія Кругликова опинилася в центрі уваги через смертельне ДТП з Єфремовим в Москві. Він протаранив авто Сергія Захарова, і той помер в лікарні від травм.

Дружина актора-алкоголіка Софія Кругликова тим часом виграла суд у комунального підприємства "Житловик" через бурульки, які впали на їх авто, пише телеграм-канал Mash.

Ще взимку біля будинку Єфремова трапилося ЧП - на "Судзукі Вітара" Софії Круглікової, припаркованої в Плотниковому провулку, місці домашнього аресту Єфремова, звалилася неслаба порція льоду з даху, пошкодивши авто.

Дружина актора зажадала компенсації, але комунальники відмовили. Тоді Кругликова пішла до суду і виграла справу - за рішенні суду їй виплатять 120 тисяч рублів за шкоду.

Нагадаємо, за рішенням суду Михайло Єфремов перебуває на домашньому арешті до 8 серпня.

Єфремов відповідає по справі про водіння в нетверезому вигляді, яке спровокував смертельне ДТП, і свідком у справі про розповсюдження наркотиків.

Аналізи Михайла Єфремова алкоголь і кілька видів наркотиків на час аварії.

Новости сейчасКонтакты