В Украину идет потепление: синоптики дали неожиданный прогноз погоды на выходные ​

Погода на выходные 7-8 ноября / Reuters

На выходных в Украине будет тепло, но уже в середине следующей недели нагрянут холода.

Погода в Україні на вихідних, 7-8 листопада, порадує жителів країни теплом. За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, буде хмарно, але без опадів. Температура повітря вдень підвищиться до 14 градусів тепла.

У суботу, 7 листопада, на півночі і в центральній частині країни температура повітря вдень підвищиться до 9 - 11 градусів тепла, а вночі буде - 4 - 6 градусів тепла. На сході вдень очікується 8 - 11 градусів тепла, а вночі- 3 - 5. На заході вдень прогнозують 11-13 градусів тепла, а вночі - 3 - 5. На території південних областей вдень температура повітря підвищиться до 12 - 14 градусів тепла, а вночі - 6 - 8.

У Києві 7 листопада опадів не очікують, температура повітря підвищиться до 9-11 градусів тепла.

Читати такожСиноптик розповів, коли в Україні вдарять морози

У неділю, 8 листопада, на півночі і в центральній частині країни температура повітря вдень підвищиться до 9 - 11 градусів тепла, а вночі - 3 - 6. На сході вдень очікується 8 - 11 градусів, а вночі- 3 - 5. На заході та півдні вдень прогнозують 12 - 14 градусів тепла, а вночі - 5 - 8.

У Києві 8 листопада опадів не очікують, температура повітря підвищиться до 9 - 11 градусів тепла.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що після вихідних в Україну прийдуть морози.

"Перші морози, хоча і невеликі, прийдуть до нас з найближчої середи, з 11-го листопада. Так що "перевзувайте" автомобілі, перегляньте свій гардероб, кому треба - купіть обігрівач, посміхніться комунальникам, нагодуйте вдвічі більше кота, словом, зустрічайте "мінуси" плюсовими діями", - написала вона.​

Погода в Україні на 7-8 листопада:

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Мария Тупик
Новости сейчасКонтакты