В магазине Google Play запущена акция: бесплатные игры и приятные скидки

Бесплатные игры и скидки в Google Play / Reuters

Бесплатно попробовать игры и приложения или что-то купить из списка со скидкой можно до конца следующей недели.

У всіх категоріях Android-магазину Google Play Маркет пропозиції можна релятивно поділити на платні та безкоштовні. Якщо безкоштовні програми та ігри досить рідко розробники роблять платними, то зворотна ситуація відбувається регулярно.

Днями користувачам Google Play "під'їхала" нова партія "халяви" – до кінця наступного тижня можна безкоштовно забрати деякі ігри, додатки та набори іконок. А щось можна купити з пристойною знижкою.

З повним списком ігор і додатків, що беруть участь в акції, знайомимося за посиланням, ми опублікуємо найбільш привабливі варіанти:

Тимчасово безкоштовні ігри:

Ігри зі знижкою:

Тимчасово безкоштовні програми:

Додатки зі знижкою:

На цю мить в іншому магазині, PlayStation Store проходить новий тематичний розпродаж, в рамках якого можна вигідно купити перевидання і рімейки культових ігор. Всі пропозиції чинні до 14-го лютого.

Так, зокрема, збірник Metro Redux, що включає поліпшені версії українських шутерів Metro 2033 і Metro: Last Light, віддають за 189 грн замість 949. Колекцію перших трьох частин пригод Натана Дрейка можна взяти за 324 грн, стільки ж просять за ремейк Ratchet & Clank 2002 року.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты